ektakto-stin-meth-meta-apo-trochaio-o-manolis-papakaliatis-amp-8211-dyskoles-ores-gia-ton-christoforo-314766
09:50

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην ΜΕΘ μετά από τροχαίο ο Μανώλης Παπακαλιάτης – Δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο

09:50
Δημήτρης Δημόπουλος

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης Παπακαλιάτης, έπεσε θύμα τροχαίου το βράδυ της Δευτέρας, καθώς παρασύρθηκε από μηχανή.

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα είχε το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, καθώς παρασύρθηκε από μια μηχανή και πλέον βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Advertisement

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Παπακαλιάτης – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ έπειτα από τροχαίο

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο ο επιχειρηματίας, Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όταν παρασύρθηκε από μηχανή το βράδυ της Δευτέρας (21.10.2024).

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Advertisement

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη

Οσον αφορά τους επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ο 50χρονος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 17χρονος ελαφρά, και μετά την παροχή των α’ βοηθειών, αποχώρησε από το Βενιζέλειο.

Advertisement

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ερευνώνται από την τροχαία.