ektakto-omologise-i-gynaika-toy-amp-8211-syzygos-dolofonise-ton-antra-tis-amp-8211-etsi-vrike-to-ptoma-i-11chroni-kori-toys-307183
11:47

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομολόγησε η γυναίκα του – Σύζυγος δολοφόνησε τον άντρα της – Έτσι βρήκε το πτώμα η 11χρονη κόρη τους

11:47
Enimerotiko

Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του στην Κέρκυρα. Η σύζυγος του 68χρονου προσήχθη από την πρώτη στιγμή από τους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση της δολοφονίας του 68χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους στο Πέραμα Κέρκυρα μέσα σε μια λίμνη αίματος και χωρίς ρούχα.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι ο 68χρονος είχε δεχθεί μαχαιριές πισώπλατα και περί τις 03:30 ειδοποιήθηκε από την 11χρονη κόρη του ζευγαριού η Αστυνομία.

Advertisement

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο σημείο της δολοφονίας του 68χρονου βρέθηκε ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία για να ξεδιαλύνουν το παζλ. Αυτό που βοήθησε στις έρευνές τους ήταν τα ρούχα – μέσα στα αίματα της 11χρονης και το μαχαίρι – που βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

Advertisement

Το χρονικό της υπόθεσης και η ενδοοικογενειακή βία

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν περίπου στις 3.30, η κόρη του θύματος κάλεσε τις Αρχές, αναφέροντας ότι ο πατέρας της είχε επιστρέψει στο σπίτι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανότατα μαχαιρωμένος, και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Advertisement

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, γυμνό και με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα.

Στον χώρο, εκτός από την κόρη του θύματος, βρισκόταν και η σύζυγός του, ενώ η έρευνα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε απασχολήσει τις Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Advertisement