ektakto-anakoinose-ta-aschima-nea-gia-ton-dimitri-kokota-i-matina-pagoni-prin-ligo-276312
15:22

Έκτακτο: Ανακοίνωσε τα άσχημα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα η Ματίνα Παγώνη, πριν λίγο

15:22
Γιώτα Κορώνα

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μίλησε την Τρίτη 2 Ιουλίου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχετικά με την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, τρεις μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Advertisement

Η κ. Παγώνη ανέφερε ότι η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα απαιτεί χρόνο για να σταθεροποιηθεί, εξηγώντας ότι οι γιατροί παρακολουθούν προσεκτικά πώς αντιδρά ο οργανισμός του. Αυτός ο χρόνος είναι απαραίτητος για να διαπιστωθεί η πλήρης αντίδραση του σώματός του στη θεραπεία και να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ανάρρωση.

Τα όσα ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει 3 μήνες στο νοσοκομείο. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει πολύ καιρό, είναι δύσκολα τα πράγματα, παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού. Από εδώ και πέρα τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Advertisement

Advertisement

Και συνέχισε: «Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη ανακοίνωσε τα δυσάρεστα… «Τα πράγματα είναι δύσκολα, δυστυχώς υπάρχουν επιπλοκές»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

«Δύσκολα τα πράγματα , υπάρχει μια σταθερότητα στην κλινική εικόνα και χρειάζεται πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές που αντιμετωπίζονται από την αρχή. Προς το παρόν χρειάζεται να παραμείνει στη ΜΑΦ, να παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών και αυτοί θα αποφασίσουν πόσο θα διαρκέσει», είπε η κα Παγώνη.

Advertisement

«Πιστεύω πως χρειάζεται χρόνο ακόμη και βοήθεια. Δεν μπορεί να πάει σε κέντρο φροντίδας», πρόσθεσε η κα Παγώνη.