Advertisement
NEWS

Έκτακτο: 2 νεκροί στη Θεσσαλονίκη, σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με 80χρονο οδηγό, χαροπαλεύουν άλλοι 2, σε σοκ η πόλη

00:36
Ορφέας

Δύο ζωές χάθηκαν και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στην επαρχιακή οδό Βασιλικών – Λιβαδίου, στη Θεσσαλονίκη.

Τραγικό Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 19:00, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος περίπου 80 ετών ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε να συγκρουστεί σφοδρά με κολόνα φωτισμού. Στο όχημα επέβαιναν ακόμη τρία άτομα, με την τραγωδία να είναι αναπόφευκτη.

Advertisement

Θύματα και Τραυματίες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ένας άνδρας ηλικίας 84 ετών και μια γυναίκα 74 ετών έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό αυτό συμβάν. Παράλληλα, ο 80χρονος οδηγός και η 82 ετών συνοδηγός του, τραυματίστηκαν σοβαρά και χρειάστηκε να διακομιστούν επειγόντως με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία “Άγιος Παύλος” και “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης.

Advertisement

Επιχείρηση Απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες από το διαλυμένο όχημα, χωρίς να χρειαστεί η χρήση διασωστικών εργαλείων. Ωστόσο, για δύο από τους επιβάτες ήταν ήδη αργά.

Advertisement

Προανάκριση για τις Ακριβείς Συνθήκες του Δυστυχήματος

Το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης έχει αναλάβει την προανάκριση για να διαλευκάνει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό το τραγικό δυστύχημα, που βύθισε στο πένθος τις οικογένειες των θυμάτων.

TAGS:
Advertisement