Advertisement
NEWS

Είπε αυτές τις λέξεις και μετά τραγωδία: Τα λόγια του χειριστή λίγο πριν σκοτωθεί ο 19χρονος στο λούνα παρκ της Χαλκιδικης

13:21
Γιώτα Κορώνα

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής υπερβαίνει κάθε ανθρώπινη λογική, καθώς ο άτυχος 19χρονος υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε παιχνίδι και δυστυχώς δεν κατάφερε να επιβιώσει. Το περιστατικό έχει βυθίσει την οικογένειά του σε απέραντη θλίψη, καθώς οι διακοπές τους στη Χαλκιδική μετατράπηκαν σε εφιάλτη εξαιτίας της μοιραίας «κούρσας» στο λούνα παρκ.

Advertisement

Ο 16χρονος αδερφός του θύματος, ο οποίος ήταν μαζί του στο ίδιο παιχνίδι τη στιγμή του δυστυχήματος, βρέθηκε αντιμέτωπος με την τραγική πραγματικότητα και ήταν αυτός που ενημέρωσε τη μητέρα τους για τον θάνατο του παιδιού της. Στην ανατριχιαστική περιγραφή του προς το newsit.gr, ο 16χρονος αφηγείται τις συγκλονιστικές στιγμές που οδήγησαν στο μοιραίο ατύχημα, φωτίζοντας τις δραματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θλιβερό αυτό γεγονός.

«Ήμουν με τον αδελφό μου στο ίδιο παιχνίδι. Καθόμουν ακριβώς δίπλα του. Φαίνεται πως ήταν κακοσυντηρημένα παιχνίδια. Το παιχνίδι πήγαινε υπερβολικά γρήγορα, περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και ξεκόλλησε. Εγώ ήμουν τυχερός και αντέδρασα πολύ γρήγορα και έπιασα το σίδερο.

Advertisement

Ο αδελφός μου εκσφενδονίστηκε και χτύπησε με το κεφάλι σε ένα κολωνάκι. Ήρθαμε από τη Βέροια στη Χαλκιδική για διακοπές με τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου και έγιναν όλα αυτά. Προσπαθούμε όλοι. Εγώ ο ίδιος δυστυχώς ενημέρωσε τη μητέρα μου πως ο αδελφός μου δεν τα κατάφερε», αναφέρει ο αδερφός του 19χρονου στο newsit.gr.

Advertisement

Το ξεκολλημένο κάθισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο χειριστής του μηχανήματος, ο οποίος εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα, φέρεται να απευθύνθηκε στον 19χρονο και τον αδερφό του πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, λέγοντάς τους: «Θα το βάλω δυνατά, ετοιμαστείτε…». Αυτή η δήλωση, που υποδηλώνει την πρόθεση για αυξημένη ένταση στη λειτουργία του παιχνιδιού, προσθέτει μια ανησυχητική διάσταση στο ήδη σοκαριστικό περιστατικό.

Εν τω μεταξύ, μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνει με τραγικό τρόπο την εικόνα του αποκολλημένου καθίσματος από το παιχνίδι «crazy dance», το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για το μοιραίο συμβάν, στο οποίο ο νεαρός έχασε τη ζωή του.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Advertisement

Τα όσα ανέφερε η γιαγιά του 19χρονου:

Την ίδια στιγμή, η γιαγιά του 19χρονου δεν μπορεί να συγκρατήσει τον πόνο και την οργή της, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη και αγανάκτηση σε δηλώσεις της στο newsit.gr.

Advertisement

«Πήγαν τα παιδιά να παίξουν στο λούνα παρκ και χάθηκε τόσο άδικα η ζωή του εγγονού μου. Αυτό έγινε. Τόσο άδικα. Ένα παλικάρι 19 χρονών, θα το βάλουμε τώρα σε ένα κουτί γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι κρατούν τέτοιες επιχειρήσεις. Πήγε να παίξει το παιδί…

Ήταν με τα άλλα δύο αδέλφια του, δίπλα του, ευτυχώς σώθηκαν αυτά.

Ο Γιάννης μας ήταν να φύγει για σπουδές στην Αθήνα στην αεροπορία και τώρα όλα γκρεμίστηκαν. Όλα έσβησαν μέσα σε μία στιγμή. Και τον πόνο που πήρε το παιδί ώσπου να βγει η ψυχούλα του; Έσπασε κρανίο, αυχένα και είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο. Ποιός ξέρει πόσο δυνατό ήταν αυτό το χτύπημα. Το παιδί είχε πεθάνει από την πρώτη στιγμή».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες και αιτίες του τραγικού δυστυχήματος. Παράλληλα, έχει δρομολογηθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, η οποία θα συμβάλει στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές βρίσκονται σε αναζήτηση του χειριστή του παιχνιδιού, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Τραγωδία σε λούνα παρκ – Σκοτώθηκε 19χρονος – Αυτό είναι το παιχνίδι στο οποίο ανέβηκε και τον εκσφενδόνισε σε κολόνα

Ένας 19χρονος, που τραυματίστηκε βαριά σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι, στη Χαλκιδική, έφυγε από τη ζωή, λίγες ώρες αργότερα χθες, Δευτέρα, το βράδυ.

Ο 19χρονος έκανε διακοπές με την οικογένειά του

 

Ειδικότερα, ο νεαρός από τη Βέροια, ο οποίος έκανε διακοπές στη Χαλκιδική με την οικογένειά του, επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα, το βράδυ, το λούνα παρκ, προκειμένου να διασκεδάσει και τραυματίστηκε βαρύτατα, όταν έσπασε το παιχνίδι περιστρεφόμενες καρέκλες, στο οποίο βρισκόταν.

 

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο διακόμισε τον 19χρόνο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

Πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια θανάτου του 19χρονου

 

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το ΑΤ Κασσανδρείας και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 

 

 

 

Αυτό ειναι το παιχνίδι που ανέβηκε και έχασε τη ζωή του

 

 

 

 

TAGS:
Advertisement