Advertisement
NEWS

Δυστυχώς, ο νεκρός είναι ο Γιώργος Πασπαλάρης: Τραγικό τέλος για τον χαμογελαστό επιχειρηματία, δεν το πιστεύει κανείς

17:42
Γιώτα Κορώνα

Η πόλη του Βόλου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την τραγική είδηση του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα, που βρήκε τον θάνατο μετά από πτώση από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη διασταύρωση των οδών 2ας Νοεμβρίου και Γάτσου. Το γεγονός, που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκάλεσε αίσθηση, καθώς ο άτυχος άνδρας, ο Γιώργος Πασπαλάρης, εργαζόμενος στον τομέα της εστίασης και συνιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης στην Αφησσο, ήταν ένα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας

Το σώμα του 37χρονου εντοπίστηκε γύρω στις 8 το πρωί από μία ένοικο της πολυκατοικίας, η οποία, τρομοκρατημένη από το θέαμα, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο άνδρας βρέθηκε σε προχωρημένη κατάσταση ακαμψίας, γεγονός που υποδεικνύει ότι ο θάνατός του είχε επέλθει αρκετές ώρες νωρίτερα. Τα τραύματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα του άτυχου άνδρα υποδήλωναν τη σφοδρότητα της πτώσης, εντείνοντας το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγική του κατάληξη.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πασπαλάρης βρισκόταν στο διαμέρισμα μίας φίλης του, η οποία εργάζεται σε μπαρ της πόλης. Η πτώση του φαίνεται να συνέβη κατά τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, ενώ το πώς ακριβώς έγινε η πτώση παραμένει αδιευκρίνιστο. Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε γρήγορα στην πόλη, προκαλώντας έντονη αναστάτωση στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική κατάληξη.

Αστυνομική έρευνα και ανοιχτά ενδεχόμενα

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξετάζοντας προσεκτικά τον χώρο της πτώσης και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Παρά την αρχική ανησυχία για το αν πρόκειται για ατύχημα ή κάτι άλλο, οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν κανένα σενάριο, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου.

Advertisement

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, ενώ οι αρχές αναζητούν μάρτυρες και ενδείξεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Advertisement

Δύο παιδάκια μένουν ορφανά από μητέρα: Νεκρή η 37χρονη Νάντια – Την “έλιωσε” οδηγός που έτρεχε με 170 χλμ την ώρα

 

Στο πλαίσιο ενός σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην παραλιακή οδό Νέας Κίου-Ναυπλίου, μία 37χρονη οδηγός, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της, προκαλώντας θλίψη και έντονη οργή στην τοπική κοινωνία.

Τραγικό Τροχαίο Δυστύχημα στην Παραλιακή Οδό Νέας Κίου-Ναυπλίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το δυστύχημα προήλθε από τη σύγκρουση τριών οχημάτων, εκ των οποίων το ένα κατευθυνόταν προς τη Νέα Κίο, ενώ τα άλλα δύο κατευθύνονταν προς το Ναύπλιο. Δύο ακόμα επιβάτες υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους για ιατρική φροντίδα.

Advertisement

Οι συνθήκες του ατυχήματος αποκαλύπτουν πως ο οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση φέρεται να οδηγούσε με ταχύτητα 170 χιλιομέτρων ανά ώρα, γεγονός που προκάλεσε την πλήρη αδυναμία του κοντέρ να καταγράψει ταχύτερη ταχύτητα. Επιπλέον, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την επικίνδυνη οδήγηση του οδηγού σε άλλο σημείο της διαδρομής πριν το δυστύχημα, υποδεικνύοντας την αμέλεια και την επικινδυνότητα της συμπεριφοράς του.

Η είδηση του θανάτου της 37χρονης έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση πλήθους πολιτών, οι οποίοι έχουν κινητοποιηθεί και απαιτούν την απονομή δικαιοσύνης, καθώς και την αυστηρή τιμωρία του υπαίτιου της τραγωδίας.

Οι κάτοικοι της Νέας Κίου εκδηλώνουν την ανησυχία τους σχετικά με την προσωπική τους ασφάλεια και απευθύνουν έκκληση στις αρχές να αναλάβουν δράσεις που θα προλάβουν την εκδήλωση παρόμοιων τραγωδιών στο μέλλον.

Αυτόπτης μάρτυρας που υπήρξε θύμα του οδηγού στο ίδιο τροχαίο επισήμανε στο Mega πως «η ατιμωρησία πρέπει να σταματήσει εδώ. Είμαι τυχερός στην ατυχία μου. Το θυμάμαι όλο το σκηνικό. Καθώς πηγαίναμε προς Ναύπλιο, με 50-60 χιλιόμετρα, ξαφνικά έρχεται το γκρι αυτοκίνητο με 160-170 χιλιόμετρα με το πίσω αριστερά μέρος του αυτοκινήτου χτύπησε πρώτα τη Νάντια, μετά εμένα και μετά χτύπησε στην κολώνα».

Advertisement

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες από το περιστατικό:

 

TAGS:
Advertisement