despoina-moiraraki-to-mystirio-me-to-diploma-13-imeres-prin-to-trochaio-i-paraviasi-toy-kokkinoy-kai-i-katadioxi-277182
12:09

Δέσποινα Μοιραράκη: Το μυστήριο με το δίπλωμα 13 ημέρες πριν το τροχαίο, η παραβίαση του κόκκινου και η καταδίωξη

12:09
Γιώτα Κορώνα

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Δέσποινα Μοιραράκη ενεπλάκη σε ένα ατυχές περιστατικό όταν, καθώς αποχωρώντας από το πλατό της εκπομπής «Cash or Trash» στον Ταύρο, έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματός της. Η κατάσταση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και δύο μηχανές. Σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα «πήρε αμπάριζα» λόγω λιποθυμίας.

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν από αυτό το περιστατικό, όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, η «βασίλισσα των χαλιών» βρέθηκε στο επίκεντρο ενός αξιοσημείωτου συμβάντος στο κέντρο της Αθήνας, που οδήγησε τις αρχές να της επιβάλουν ένα αυστηρό πρόστιμο. Το πρόστιμο αυτό περιλάμβανε επίσης την αφαίρεση της άδειας οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας του οχήματός της για διάστημα 60 ημερών.

Advertisement

Η Δέσποινα Μοιραράκη Παραβιάζει Ερυθρό Σηματοδότη και Δημιουργεί Ένταση κατά τον Έλεγχο

Σύμφωνα με την έκθεση της Τροχαίας Αθηνών, η Δέσποινα Μοιραράκη παραβίασε έναν ερυθρό σηματοδότη ενώ κινούταν επί της λεωφόρου Πανεπιστημίου. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας χρειάστηκε να προβούν σε μίνι καταδίωξη για να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να καταγράψουν την παράβαση, η οποία, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, θεωρείται ως «υψηλής επικινδυνότητας».

Advertisement

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τις αρχές, η κατάσταση φάνηκε να εκτραχύνεται και, για το λόγο αυτό, κλήθηκε επόπτης της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών. Η Δέσποινα Μοιραράκη ισχυριζόταν ότι οι αστυνομικοί είχαν πάρει την ταυτότητά της, γεγονός που ενέτεινε την ένταση.

Advertisement

Ο επόπτης προσπάθησε να βρει την ταυτότητα της κυρίας Μοιραράκη μέσα στο όχημα, αλλά δεν κατέστη δυνατό να την εντοπίσει. Σύμφωνα με την αναφορά της Αστυνομίας, το εσωτερικό του οχήματος βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση ακαταστασίας, που ήταν αδύνατο να βρεθεί το συγκεκριμένο έγγραφο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, η Δέσποινα Μοιραράκη παρέδωσε την άδεια κυκλοφορίας της λευκής της BMW, αλλά ανέφερε ότι δεν είχε μαζί της το δίπλωμα οδήγησης και συνεπώς δεν μπορούσε να το παραδώσει εκείνη τη στιγμή. Διευκρινίστηκε ότι θα πρέπει να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης την επόμενη ημέρα, καθώς η παράβαση είχε ήδη καταγραφεί επίσημα.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η κυρία Μοιραράκη όφειλε να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης και να απέχει από την οδήγηση του συγκεκριμένου οχήματος, δεδομένου ότι η άδεια κυκλοφορίας είχε αφαιρεθεί από τις αρχές.

Η Νυχτερινή Καταδίωξη στην Πανεπιστημίου

Σύμφωνα με το newsit.gr, το περιστατικό με πρωταγωνίστρια την κυρία Δέσποινα Μοιραράκη έλαβε χώρα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 21ης Ιουνίου. Όπως καταγράφεται στην αναφορά με την ένδειξη «Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη», στις 00:30 της 21ης Ιουνίου 2024, στην οδό Πανεπιστημίου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών εντόπισαν το όχημα που οδηγούσε η Δέσποινα Μοιραράκη να παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη.

Advertisement

Οι επόμενες λεπτομέρειες του συμβάντος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, καθώς αποκαλύπτεται ότι οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να προβούν σε μίνι καταδίωξη μέχρι να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το όχημα στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να διαπιστώσουν την ταυτότητα του οδηγού.

Όταν τελικά σταμάτησαν το όχημα, ζήτησαν από την κυρία Μοιραράκη να προσκομίσει την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα οδήγησης. Εκείνη, όμως, ανέφερε ότι δεν είχε το δίπλωμα μαζί της και προσπάθησε να δείξει την ταυτότητά της, βγάζοντας το πορτοφόλι της. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να την ενημερώσουν ότι δεν χρειάζονταν την ταυτότητά της, η ίδια επέμεινε ότι της είχαν πάρει την ταυτότητα και δεν της την επέστρεφαν.

Advertisement

Στη συνέχεια, επενέβη επόπτης της Τροχαίας για να την βοηθήσει να εντοπίσει την ταυτότητα μέσα στο όχημα, αλλά η αναζήτηση απέβη άκαρπη λόγω της ακαταστασίας που επικρατούσε στο εσωτερικό του οχήματος. Τελικά, η κυρία Μοιραράκη αποχώρησε εκνευρισμένη από το σημείο, αρνούμενη να υπογράψει την κλήση και να την παραλάβει.

Κατέρρευσε πάνω στο τιμόνι: Σοβαρό τροχαίο για την Δέσποινα Μοιραράκη, η φωτο από το σημείο & η ανακοίνωση

Χθες, στις 3 Ιουλίου, η Δέσποινα Μοιραράκη ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα κατά την επιστροφή της από τα στούντιο όπου γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής «Cash or Trash» προς το σπίτι της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, αφού ολοκληρώθηκε το τελευταίο γύρισμα της εκπομπής του Star, βρισκόταν σε κατάσταση έντονης κόπωσης κατά τη διάρκεια της οδήγησης προς το σπίτι της. Λόγω της εξάντλησης, διαπράχθηκε ατύχημα όταν η ίδια λιποθύμησε πάνω στο τιμόνι του οχήματός της, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια. Αντικρίζοντας την κατάσταση μετά το ατύχημα, συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Τα όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day»:

«Ήταν πάρα πολύ κουρασμένη ζαλίστηκε και όταν ξύπνησε είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια. Τρόμαξε και η ίδια πάρα πολύ. Ήταν συσσωρευμένη κούραση με τα γυρίσματα, με τα μαγαζιά της.

Μου είπε ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, δεν το είχε καταλάβει με αποτέλεσμα αυτό που λέμε κατέρρευσε. Πήγε στο νοσοκομείο χθες από ότι μου είπε θα παρέμενε και μέσα. Εύχομαι περαστικά να είναι μόνο υλικές ζημιές».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα: