den-ithele-na-to-mathei-kaneis-kai-dierreyse-soysoyro-sti-mykono-poy-doyleyei-i-kori-toy-karamanli-kai-tis-paza-ti-287216
14:13

Δεν ήθελε να το μάθει κανείς και διέρρευσε: Σούσουρο στη Μύκονο, που δουλεύει η κόρη του Καραμανλή και της Παζαΐτη

14:13
Γιώτα Κορώνα

Αυτό το καλοκαίρι, η Αλίκη Καραμανλή έχει επιλέξει να περάσει τη σεζόν της στη Μύκονο. Η κόρη του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, απολαμβάνει το νησί ενώ παράλληλα εργάζεται ως πρακτική ασκούμενη σε ένα πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Σπύρου Γεράρδη στην εφημερίδα «Secret».

Advertisement

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Αλίκη Καραμανλή είναι φοιτήτρια σε δύο διαφορετικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα στον τομέα της επικοινωνίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο αμερικανικό κολέγιο Deree.

Η επαγγελματική της πορεία περιλαμβάνει μια διετή θητεία στην εταιρεία WeFor, όπου κατείχε τη θέση της Marketing Manager. Πριν από αυτή τη θέση, είχε αποκτήσει εμπειρία ως data analyst assistant στην εταιρεία δημοσκοπήσεων MRB κατά τη διάρκεια της πρακτικής της.

Advertisement

Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία:

Advertisement

Από την αρχή του Ιουλίου, η Αλίκη Καραμανλή έχει ενταχθεί στο τμήμα μάρκετινγκ ενός ξενοδοχείου στη Μύκονο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το εν λόγω ξενοδοχείο ανήκει στον ιατρό – καρδιολόγο Ηρακλή Ζησιμόπουλο και συνιστά έναν εξαιρετικό προορισμό για χαλάρωση, με χώρους που διακρίνονται για την αισθητική τους αρτιότητα και το εκλεπτυσμένο design.

Η 21χρονη κόρη τους έχει συχνά την υποστήριξη των γονέων της, Κώστα Καραμανλή και Νατάσας Παζαΐτη, οι οποίοι επισκέπτονται το νησί για να βρίσκονται κοντά της.

Μελαχρινή καλλονή, πιο όμορφη απ’τη μαμά: Η κόρη της Νατάσας Παζαΐτη, Αλίκη Καραμανλή μοιάζει με μούσα οίκου μόδας

Η Αλίκη Καραμανλή με τους γονείς της και τον αδερφό της, Αλέξανδρο, βρέθηκε στο πολιτικό μνημόσυνο που έκανε η οργάνωση Παναθηναϊκή για την Μαριέττα Γιαννάκου και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Advertisement

Ειδικότερα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, έκανε μία πολύ συγκινητική ομιλία.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αλίκης Καραμανλή

Ο Αλέξανδρος φόρεσε ένα σκούρο κοστούμι, ενώ η αδερφή του φόρεσε ένα off white φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι, με cropped σακάκι στην ίδια απόχρωση και το συνδύασε με μαύρα μποτάκια με χοντρό τακούνι, μαύρη ζώνη και μαύρο τοπ, ενώ τα μαλλιά της ήταν ισιωμένα και το μακιγιάζ της διακριτικό.

Advertisement

Τα δίδυμα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση και χειροκρότησαν τον πατέρα τους, ενώ η μητέρα τους, Νατάσα Παζαΐτη, ήταν πολύ κομψή, φορώντας ένα λευκό σακάκι με λευκό τοπ, μπεζ παντελόνι και ένα φουλάρι σε μπεζ – καφέ, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με υπέροχες καφέ peep toe γόβες.

Τα δίδυμα αδέρφια είναι τριτοετείς φοιτητές σε ελληνικά πανεπιστήμια, ενώ η Αλίκη Καραμανλή κάνει ήδη τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, προσφέροντας τις γνώσεις της σε εταιρία κοινωνικοπολιτικών ερευνών.

Τα δύο αδέρφια κρατούν κλειστά τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά οι δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό των γονιών τους, είναι συχνές.

Η Αλίκη Καραμανλή τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Η Αλίκη Καραμανλή με την οικογένειά της

Η κομψή εμφάνιση της Αλίκης Καραμανλή

Η κομψή εμφάνιση της Αλίκης Καραμανλή