den-gnorizetai-o-apostolos-lytras-skia-toy-eaytoy-toy-stis-fylakes-korydalloy-den-troei-kai-kapnizei-maniodos-277573
12:57

Δεν γνωρίζεται ο Απόστολος Λύτρας: Σκιά του εαυτού του στις φυλακές Κορυδαλλού, δεν τρώει και καπνίζει μανιωδώς

12:57
Γιώτα Κορώνα

15 ημέρες μετά την εισαγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού για την αγριότητα κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου,  ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να έχει υποστεί αισθητή μεταμόρφωση.

Η συμπεριφορά του δείχνει αλλαγμένη, καθώς, σύμφωνα με αναφορές, αναμένει υπομονετικά την απόφαση για το αίτημα που υπέβαλε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών πριν από μία εβδομάδα. Σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού, ο Απόστολος Λύτρας έχει χάσει αισθητά κιλά και έχει υποστεί αλλαγή στην εμφάνισή του.

Advertisement

Καθημερινά, ο ποινικολόγος που προφυλακίστηκε για την επίθεση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, φαίνεται να εμφανίζει συνήθειες όπως το κάπνισμα και την ανταλλαγή τηλεκαρτών για τσιγάρα. Οι κόρες του τον επισκέπτονται καθημερινά στη φυλακή, προσπαθώντας να τον υποστηρίξουν, αν και ο ίδιος φαίνεται να παραμένει συγκρατημένος και αποφεύγει την προαυλίζουσα συμπεριφορά, σύμφωνα με την αναφορά του Live News και του Νίκου Ευαγγελάτου στο Μεγάλο Κανάλι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Παράλληλα με την περίοδο που ο Απόστολος Λύτρας βιώνει τη φυλακή, η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι βρίσκεται ξανά υπό διαπραγμάτευση. Πρόσφατα, στις 26 Ιουνίου, κατάφερε να αποτρέψει προσωρινά τον πλειστηριασμό του, αλλά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να εξοφλήσει το χρέος του, με αποτέλεσμα η διαδικασία να επαναληφθεί. Ο νέος πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 9 Οκτωβρίου, με τη μεγάλη τράπεζα να ελπίζει να προσελκύσει ποσό 450.000 ευρώ από την πώληση της ιδιοκτησίας.

Στην αναφορά του εκτιμητή περιγράφονται λεπτομερώς οι εσωτερικοί χώροι της μεζονέτας καθώς και οι διαστάσεις του οικοπέδου. Η τιμή εκκίνησης για τη μεζονέτα έχει οριστεί στα 367.877 ευρώ, ενώ η αναμενόμενη αξία του χώρου στάθμευσης ανέρχεται σε 11.132 ευρώ.

Advertisement

«Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε οικόπεδο επιφάνειας 410,30 τ.μ., το οποίο είναι εντός εγκεκριμένου σχεδίου, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, στην θέση «Πάτημα Γέρακα», του Δήμου Χαλανδρίου Αττικής. Το οικόπεδο υπόκειται στις διατάξεις του Ν.1337/1983 περί εισφοράς σε γη και χρήμα», αναφέρεται στην έκθεση.

Advertisement