dystychos-den-allazei-gnosti-ellinida-athlitria-stivoy-klevei-synechos-amp-8211-i-ekklisi-toy-pateras-tis-gia-na-ti-sosei-272672
19:13

Δυστυχώς δεν αλλάζει: Γνωστή Ελληνίδα αθλήτρια στίβου κλέβει συνεχώς – Η έκκληση του πατέρας της για να τη σώσει

19:13
Ορφέας

Μια 22χρονη αθλήτρια από τον Βόλο, έχει αναπτύξει εμμονή με τις κλοπές. Η νεαρή αθλήτρια στίβου έχει συλληφθεί πολλές φορές από την Ελληνική Αστυνομία, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Συνεχείς Συλλήψεις για Κλοπές

Η αθλήτρια, καταχωρημένη για κλοπές προϊόντων και μεγάλων χρηματικών ποσών, δικάστηκε την Παρασκευή (21/6) στον Βόλο για την κλοπή δύο καλλυντικών αξίας 160 ευρώ. Η μεγαλύτερη κλοπή της πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου έκλεψε 5.000 ευρώ από ταμείο καταστήματος, καταγράφοντας τη σκηνή οι κάμερες ασφαλείας, που οδήγησαν στη σύλληψή της.

Advertisement

Η 22χρονη Αθλήτρια με Εμμονή στις Κλοπές

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για κλοπές σε διάφορες πόλεις όπως Βόλο, Λάρισα, Χανιά, Πειραιά, Άγιο Δημήτριο και Καλλιθέα. Πρόσφατα καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Advertisement

Η Απόγνωση του Πατέρα

Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει τον πατέρα της σε απόγνωση, καθώς προσπαθεί συνεχώς να την βοηθήσει να ξεφύγει από τον εθισμό της στις κλοπές και να την φέρει στον σωστό δρόμο.

Advertisement