Advertisement
NEWS

Απίστευτο ξέσπασμα Πορτοσάλτε: «Μας ρήμαξε τη ζωή» – «Ρεμάλι της κοινωνίας που φορτώθηκε η οικογένειά μου»

12:48
Δημήτρης Δημόπουλος

Ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική περιπέτεια που είχε με έναν stalker, η οποία διήρκησε δύομισι χρόνια.

Ο Άρης Πορτοσάλτε είχε ένα ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής του με αφορμή μια προσωπική περιπέτεια που βίωσε 2,5 χρόνια με πρωταγωνιστή έναν stalker.

Advertisement

Απίστευτο ξέσπασμα του Πορτοσάλτε – Δείτε τον λόγο

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε δημόσια, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του, στην προσωπική του περιπέτεια με έναν stalker, η οποία διήρκησε δύομισι χρόνια. Η υπόθεση αυτή τον έχει επηρεάσει βαθιά, καθώς ανέφερε ότι, παρά την ταλαιπωρία, η δικαστική διαδικασία εκκρεμεί ακόμη. Μέσα από τον λόγο του, αποτυπώνεται η απογοήτευση και η οργή για την αδυναμία του συστήματος να επιλύσει το πρόβλημα.

Η ταλαιπωρία της οικογένειας του Πορτοσάλτε

Advertisement

Ο Πορτοσάλτε περιέγραψε την καθημερινή ταλαιπωρία που βίωσε η οικογένειά του για περισσότερο από δύο χρόνια εξαιτίας ενός εμμονικού ατόμου. Όπως ανέφερε, ο stalker έστελνε απειλητικά μηνύματα και περιφερόταν γύρω από το σπίτι τους, προκαλώντας αναστάτωση σε όλους τους οικείους του. «Η οικογένεια μου κι εγώ… τα παιδιά μου, η σύζυγός μου κι εγώ έχουμε υποστεί από έναν τέτοιο για 2,5 χρόνια. Έξι απειλητικά μηνύματα, μας ρήμαξε τη ζωή ένας εμμονικός μαζί μας που έκοβε βόλτες. Τον βρήκαμε», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, τονίζοντας την ένταση της κατάστασης.

Advertisement

Η αναμονή για τη δικαιοσύνη

Παρά την έντονη ψυχολογική πίεση και τις απειλές που βίωσε, ο Πορτοσάλτε εκφράζει την απογοήτευσή του για την καθυστέρηση της δίκης. «Πότε θα γίνει η δίκη; Του Αγίου τάδε -για να μην πω πιο άγρια- του Αγίου μπιπ», ανέφερε με σαφή αγανάκτηση, δείχνοντας την ανυπομονησία του να βρεθεί μια λύση και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο φόβος και η αγωνία για την ασφάλεια της οικογένειάς του κορυφώθηκαν όταν, όπως αποκάλυψε, ένα βράδυ ο stalker απείλησε ότι είχε τοποθετήσει βόμβα στο αυτοκίνητο τους, γεγονός που οδήγησε στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας.

Advertisement

Η οργή για τον δράστη

Σε μια πιο προσωπική στιγμή, ο Πορτοσάλτε εξέφρασε τον θυμό του για το γεγονός ότι ο stalker εξακολουθεί να ζει χωρίς να έχει τιμωρηθεί για τις πράξεις του. Χρησιμοποίησε έντονες εκφράσεις, αποκαλώντας τον «ρεμάλι της κοινωνίας» που, όπως είπε, η οικογένειά του «φορτώθηκε» για δύο χρόνια. Η απογοήτευση και η αίσθηση αδικίας ήταν εμφανείς στα λόγια του, καθώς κλείνοντας είπε: «Αυτός δεν θα πληρώσει ποτέ τίποτα; Ζούσε επί 2 χρόνια εις βάρος μου. Ένα ρεμάλι της κοινωνίας που τον φορτωνόμασταν η οικογένειά μου κι εγώ».

TAGS:
Advertisement