anisychisan-oloi-atychima-se-taverna-gia-ton-giorgo-margariti-prin-tin-synaylia-toy-stin-ikaria-ti-toy-synevi-289428
23:49

Ανησύχησαν όλοι: Ατύχημα σε ταβέρνα για τον Γιώργο Μαργαρίτη πριν την συναυλία του στην Ικαρία, τι του συνέβη

23:49
Εβίτα Γκέκα

Στην Ικαρία, όπου βρίσκεται για συναυλία, ο Γιώργος Μαργαρίτης υπήρξε θύμα ενός αναπάντεχου ατυχήματος που ανησύχησε ιδιαίτερα τους κοντινούς του ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του γιου του, Κωνσταντίνου.

Η παρουσία του στην Ικαρία

Σήμερα το βράδυ (9/8), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr,  ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής παρουσίασε μια αξέχαστη βραδιά στο νησί, ειδικότερα στον Προφήτη Ηλία Ραχών. Μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, τη Μαρίνα Νικολοπούλου και την ορχήστρα του, προσέφεραν ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι στους θαυμαστές τους.

Advertisement

Πως έγινε το ατύχημα

Το μεσημέρι, σύμφωνα με το gossip-tv.gr,  ο Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της Ικαρίας, απολαμβάνοντας θαλασσινούς μεζέδες και φρέσκα ψάρια με την παρέα του. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που άρχισε να αντιμετωπίζει δυσκολία στην κατάποση. Συνειδητοποίησε ότι είχε καταπιεί ένα κόκαλο και, παρά τις προσπάθειές του να το απομακρύνει, συνέχισε να αισθάνεται την παρουσία του στο λαιμό του.

Advertisement

Advertisement

Βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας

Καθώς ο χρόνος περνούσε, το άγχος του Γιώργου Μαργαρίτη και της παρέας του αυξανόταν, γεγονός που τους οδήγησε να αναζητήσουν βοήθεια στο Κέντρο Υγείας του νησιού για την παροχή πρώτων βοηθειών.Ευτυχώς, η κατάσταση αποκαταστάθηκε και ο Γιώργος Μαργαρίτης κατάφερε να απαλλαγεί από το κόκαλο.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά και ο λαϊκός τραγουδιστής χάρισε στο κοινό του μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη συγκινήσεις.

Ακολουθεί βίντεο με την ερμηνεία του Γιώργου Μαργαρίτη

Ακολουθεί βίντεο με τον γιο του να ερμηνεύει μοναδικά τα τραγούδια

Advertisement