aneipotos-thrinos-gia-tin-19chroni-marianna-aparigoriti-i-oikogeneia-tis-eithe-i-psychi-soy-na-anapaythei-se-aionia-eirini-agapimene-mas-aggele-122962
21:42

Ανείπωτος θρήνος για την 19χρονη Μαριάννα: Απαρηγόρητη η οικογένειά της «Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί σε αιώνια ειρήνη, αγαπημένε μας άγγελε»

21:42
Εβίτα

Η κυπριακή κοινότητα της Αγγλίας βρίσκεται σε πένθος μετά τον θάνατο της 19χρονης Μαριάννας Σάββα, η οποία απεβίωσε την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου.

Η αίτια της απώλειας

Η οικογένεια της Μαριάννας ανακοίνωσε ότι έπασχε από Θρομβωτική Θρομβοπενική Πορφύρα (TTP). Σε δήλωσή τους, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους:

Advertisement

«Με πολύ θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας κόρης, εγγονής, αδελφής και φίλης, Μαριάννας Σάββα. Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, σε ηλικία μόλις 19 ετών, εξαιτίας της Θρομβωτικής Θρομβοπενικής Πορφύρας.»

Η Μαριάννα αφήνει πίσω τους γονείς της, Μάριο και Νίκη, τον αδελφό της Στέφανο, τις γιαγιάδες της Νίκη και Σου, τον παππού της Άλαν, τον νονό της Σάββα, καθώς και πολλούς θείους και ξαδέρφια. Ήταν μια ευγενική και φωτεινή παρουσία, με ένα υπέροχο χαμόγελο και μια αφοσίωση στις σπουδές της. Ξεκίνησε τη φοιτητική της ζωή με επιτυχία στο Reading University, όπου σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Advertisement

«Θα επανενωθεί με τον παππού της Στέφανο στον παράδεισο, ο οποίος θα την κρατάει από το χέρι», αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι.

Advertisement

Πότε θα γίνει η κηδεία;

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024, από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Freezy Water, Enfield, στις 10 π.μ. Η ταφή θα ακολουθήσει στο κοιμητήριο Strayfields Lavender Hill, Enfield, στις 12 μ.μ. Οι οικογένεια ανακοινώνει ότι οι εισφορές λουλουδιών είναι ευπρόσδεκτες, και οι λεπτομέρειες για την παρηγοριά θα δοθούν την ημέρα της κηδείας.

Advertisement

«Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί σε αιώνια ειρήνη, αγαπημένε μας άγγελε»