aneipoti-oikogeneiaki-tragodia-vrikan-tin-mitera-ton-4-paidion-vekri-amp-8211-den-antexan-oyte-oi-astynomikoi-308906
18:09

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Βρήκαν την μητέρα των 4 παιδιών vεκρή – Δεν άντεξαν ούτε οι αστυνομικοί

18:09
Ορφέας

Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας 34χρονης μητέρας από το Μιζούρι πήρε δραματική τροπή όταν το πτώμα της ανακαλύφθηκε σε δάσος, έξι μήνες μετά την εξαφάνισή της. Στις 28 Σεπτεμβρίου, ένας κάτοικος στην Frissell Road βρήκε σκελετικά υπολείμματα που αργότερα ταυτοποιήθηκαν ως αυτά της Emily Strite. Η ταυτότητα της μητέρας τεσσάρων παιδιών επιβεβαιώθηκε μέσω ιατρικών και οδοντιατρικών αρχείων την 1η Οκτωβρίου από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Jefferson.

Έρευνα για τα Αίτια του Θανάτου: Πολλά Αναπάντητα Ερωτήματα

Advertisement

Παρόλο που η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας έχει επιβεβαιωθεί, οι αρχές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Η έρευνα για τις συνθήκες της εξαφάνισης και του θανάτου της Emily Strite βρίσκεται σε εξέλιξη, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την οικογένεια της, η οποία αναζητά δικαιοσύνη και εξηγήσεις.

Φίλοι και Οικογένεια Ζητούν Δικαιοσύνη

Η παιδική φίλη της Emily έκανε συγκινητικές δηλώσεις, εκφράζοντας την επιθυμία της να αποδοθεί δικαιοσύνη: «Όλοι προσευχόμαστε τώρα απλά να λάβουμε τις απαντήσεις που περιμένουμε και οποιοσδήποτε της το έκανε αυτό, να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη». Περιγράφοντας την, ανέφερε: «Κυριολεκτικά φώτιζε κάθε χώρο, με κάθε ευκαιρία».

Advertisement

Advertisement

Οι Τελευταίες Στιγμές της Emily Strite

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις φίλες της, η Emily βρισκόταν σε μια καταχρηστική σχέση με τον πατέρα του μικρότερου παιδιού της. Τελευταία φορά εθεάθη στις 12 Απριλίου, όταν έφυγε από το σπίτι ενός φίλου της με τα πόδια στην περιοχή De Soto, όπου διέμενε. Η μητέρα της ανέφερε την εξαφάνισή της οκτώ ημέρες αργότερα, αφού η τελευταία επικοινωνία τους έγινε το πρωί της ίδιας ημέρας. Η Emily είχε ενημερώσει τη μητέρα της πως σκόπευε να επισκεφθεί τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία ζουν με τον πατέρα τους στο Ιλινόις.

Ο άντρας της «ποτέ δεν μου είχε τηλεφωνήσει ή ρωτήσει οτιδήποτε για την Emily. Γι’ αυτό πανικοβλήθηκα όταν με πήρε τηλέφωνο γιατί δεν το είχε ξανακάνει», δήλωσε η μητέρα της, λέγοντας επίσης πως «Ήταν το πιο χαρούμενο άτομο».

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις παράνομης πράξης ή εγκλήματος που να διαπράχθηκε είτε στην εξαφάνιση είτε στον θάνατο της Strite, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ύποπτοι για την υπόθεση, όπως ανέφερε το NBC.

Advertisement

«Δεν έπρεπε να συμβεί», είπε ο Bauman στο NBC. «Δεν της άξιζε να εξαφανιστεί, ειδικά με αυτόν τον τρόπο».