akoystike-1-amp-8220-mpam-amp-8221-petachtike-exo-oli-i-geitonia-voytia-thanatoy-gia-57chrono-stis-diakopes-toy-se-sok-to-nisi-279835
15:41

Ακούστηκε 1 “μπαμ”, πετάχτηκε έξω όλη η γειτονιά: Βουτιά θανάτου για 57χρονο στις διακοπές του, σε σοκ το νησί

15:41
Ορφέας

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σκιάθου, όταν ένας 57χρονος Άγγλος τουρίστας, που είχε έρθει στο νησί για διακοπές, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο άνδρας βρισκόταν μόνος του στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου από τις 28 Ιουνίου, απολαμβάνοντας τη διαμονή του στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο.

Το χρονικό της Υπόθεσης

Το πρωί της Παρασκευής, 9 Αυγούστου, εργάτες οικοδομής που εργάζονταν κοντά σε έναν περιφραγμένο χώρο πρώην ξενοδοχείου, βρήκαν το σώμα του 57χρονου και άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές. Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο και διεξήγαγε έρευνα, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο άνδρας παρακάμπτοντας την περίφραξη, ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του εγκαταλελειμμένου κτηρίου και, στις 5:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, πήδηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από υλικό καμερών ασφαλείας, το οποίο κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές πριν από την τραγική πτώση.

Advertisement

Επαφές με την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου

Η σορός του άτυχου Άγγλου μεταφέρθηκε με πλοίο της γραμμής στο Βόλο και στη συνέχεια στη Λάρισα, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να επιβεβαιωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Advertisement

Η είδηση της αυτοκτονίας σόκαρε την τοπική κοινωνία, ενώ οι αρχές βρίσκονται σε επαφή με την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να εντοπιστούν συγγενείς ή φίλοι του 57χρονου για να προχωρήσουν στις διαδικασίες παραλαβής της σορού.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να αποσαφηνίσει πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 57χρονος Άγγλος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Advertisement