Advertisement
NEWS

Αδιανόητος θρήνος: Μαθεύτηκε η ταυτότητα του 26χρονου ποδοσφαιριστή που απανθρακώθηκε έξω από τη Λάρισα

19:29
Γιώτα Κορώνα

Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στα Φάρσαλα η είδηση του τραγικού θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή Χρήστου Κερμελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της 6ης Οκτωβρίου.

Θλίψη στα Φάρσαλα: Ο τραγικός χαμός του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κερμελίδη σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα

Ο Χρήστος Κερμελίδης, καταγόμενος από την Υπέρεια Φαρσάλων, βρέθηκε εγκλωβισμένος στο όχημά του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σοβαρή σύγκρουση.

Advertisement

Το δυστύχημα συνέβη στο 6ο χιλιόμετρο της οδού Λάρισας – Καρδίτσας, λίγο μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κερμελίδης εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη σε κολόνα οδοφωτισμού. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το όχημα «τυλίχθηκε» αμέσως στις φλόγες, παγιδεύοντας τον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή στο εσωτερικό του.

Advertisement

Advertisement

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα οχήματα και δύο βοηθητικά, προσπαθώντας να σβήσουν τις φλόγες και να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, ο Χρήστος Κερμελίδης δεν κατάφερε να σωθεί και βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία των Φαρσάλων, καθώς ο Κερμελίδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός λόγω της συμμετοχής του στα τοπικά αθλητικά δρώμενα και της αφοσίωσής του στο ποδόσφαιρο. Η κοινότητα θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, με το βαρύ κλίμα της θλίψης να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Advertisement
TAGS:
Advertisement