Advertisement
NEWS

4 παιδιά μένουν ορφανά από πατέρα: Νεκρός “μπαμ και κάτω” στα 45 του ο γιατρός Γιώργος Καρανίκας – Έσωσε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων

17:03
Δημήτρης Δημόπουλος

Στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, λίγο πιο πάνω από τον “Ριζάκο” σημειώθηκε ένα σοκαριστικό τροχαίο μ’ έναν 47χρονο οδηγό να χάνει τη ζωή του έπειτα από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10), όταν ένας 47χρονος χειρούργος έχασε τη ζωή του, όταν συγκρούστηκε η μηχανή του μ’ ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Advertisement

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 47χρονος χειρούργος από τροχαίο – Όλες οι λεπτομέρειες

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στο Νοσοκομείο Λαμίας για τον χαμό του πολύτεκνου χειρουργού που μόλις είχε τελειώσει τη βάρδια του. Ο άτυχος δικυκλιστής “απογειώθηκε” πολλά μέτρα μακριά μετά τη σύγκρουση και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Advertisement

Τραγωδία το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, λίγο πιο πάνω από τον “Ριζάκο”, με έναν 47χρονο γιατρό – χειρουργό του ΓΝ Λαμίας, να χάνει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο, που βγήκε στη μέση του δρόμου.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το μοιραίο αγροτικό, με οδηγό έναν 84χρονο, βγήκε από παράδρομο – χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία ο άτυχος γιατρός.

Η μηχανή με οδηγό 47χρονο χειρουργό Γιώργο Καρανίκα, Επιμελητή Β’ Χειρουργικής του Γ.Ν. Λαμίας, που μόλις είχε ολοκληρώσει τη βάρδια του στο Νοσοκομείο Λαμίας, έπεσε με δύναμη πάνω στο αγροτικό. Ο γιατρός «απογειώθηκε» και περνώντας πάνω από το αγροτικό έπεσε στο οδόστρωμα πολλά μέτρα μακριά.

Advertisement

Δυστυχώς, αν και φορούσε κράνος η σύγκρουση, αλλά και η πτώση, ήταν τόσο σφοδρή που έχασε τη ζωή του.

Τραυματίας είναι και ο ηλικίας 84 ετών, οδηγός του αγροτικού.

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Tραγωδία το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού με 45χρονο οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο που βγήκε στη μέση του δρόμου.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το μοιραίο αγροτικό βγήκε από παράδρομο – χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κινούνταν από το αντίθετο ρεύμα ο άτυχος γιατρός.

Η μηχανή με οδηγό 45χρονο χειρουργό, που μόλις είχε ολοκληρώσει τη βάρδια του στο Νοσοκομείο Λαμίας, έπεσε με δύναμη πάνω στο αγροτικό. Ο 45χρονος «απογειώθηκε» και περνώντας πάνω από το αγροτικό έπεσε στο οδόστρωμα πολλά μέτρα μακριά. Δυστυχώς, αν και φορούσε κράνος η σύγκρουση, αλλά και η πτώση, ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πολύτεκνος πατέρας 4 ανήλικων παιδιών και είχε καταγωγή από το Βόλο.

Ο 45χρονος Γιώργος Καρανίκας με καταγωγή από τον Βόλο ήταν Μόνιμος Γενικός Χειρουργός στο Γενικο Νοσοκομειο Λαμιας και είχε κάνει το αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εκφράζει τη θλίψη της για τον “άδικο και ξαφνικό θάνατο” του Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής Γεωργίου Καρανίκα, ενός “εξαίρετου γιατρού και συναδέλφου” και τη συμπαράσταση της στην οικογένεια του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον άδικο και ξαφνικό θάνατο του Γεωργίου Καρανίκα, Επιμελητή Β’ Χειρουργικής του του Γ.Ν. Λαμίας , εξαίρετου ιατρού και συναδέλφου.

Σεβόμενοι τον πόνο και τη θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγο, στα παιδιά και στους λοιπούς συγγενείς».

Ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς».

TAGS:
Advertisement