1574-eyro-mono-oi-mpotes-o-koykos-amp-8230-aidoni-ta-roycha-tis-marinas-satti-sti-eurovision-toso-kostizei-kathe-kommati-254859
14:54

1574 ευρώ μόνο οι μπότες: Ο κούκος… αηδόνι τα ρούχα της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, τόσο κοστίζει κάθε κομμάτι

14:54
Γιώτα Κορώνα

Η Μαρίνα Σάττι, μαζί με την ελληνική αποστολή, πραγματοποίησαν χθες την πρώτη τεχνική πρόβα για την Eurovision 2024 στη σκηνή του Malmö Arena. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτουμε τις ενδυματολογικές επιλογές της Ελληνίδας εκπροσώπου για τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού!

Μαρίνα Σάττι

Advertisement

Ποια, ωστόσο, είναι η τιμή των ενδυματολογικών επιλογών της Μαρίνας Σάττι για την εμφάνισή της στη Eurovision;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Open, η μοβ φούστα ανέρχεται στα 500 ευρώ, ενώ οι εντυπωσιακές μπότες που επέλεξε η τραγουδίστρια φτάνουν τα 1574 ευρώ.

Το νέο ραντεβού της ελληνικής αποστολής προγραμματίζεται εκ νέου για τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, κατά τη διεξαγωγή της δεύτερης τεχνικής δοκιμασίας, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό.

Advertisement

Advertisement

Χαμός παγκοσμίως με τη Μαρίνα Σάττι: «Γκρέμισε» τη πίστα της Eurovision, την αποθέωσαν όλοι- Στην Ελλάδα η πρωτιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη δοκιμαστική εμφάνιση της ελληνικής αποστολής της Eurovision 2024 στη σκηνή του Malmö Arena. Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την συνοδεύουν παρουσίασαν με απόλυτο συντονισμό το «ZARI» στην πρώτη τεχνική δοκιμή, η οποία διεξήχθη στις 29 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, στις 12:50 (ώρα Ελλάδας).

Μαρίνα Σάττι

Η αψεγάδιαστη ερμηνεία, η δημιουργική σκηνική παρουσία που επιμελήθηκε ο διευθυντής δημιουργικού Φωκάς Ευαγγελινός, καθώς και η χορογραφία που ανέλαβε ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην πρώτη δοκιμή και ικανοποίησαν τις προσδοκίες της ομάδας.

Advertisement

Πριν λίγο, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο από τη δοκιμή της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η Μαρίνα και οι χορευτές της, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, μαζί με την Ερασμία Μαρκίδη, η οποία τη συνοδεύει στα φωνητικά, προσέφεραν την απόλυτη απόδοσή τους στη σκηνή, ενώ παρουσίαζαν για πρώτη φορά το «ZARI».

Οι αντιδράσεις του διαδικτύου:

Από την αρχή, το hashtag #Eurovisiongreece έγινε viral στο Twitter και οι χρήστες έκαναν θετικά σχόλια για την εκπληκτική εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου στη σκηνή του διαγωνισμού. Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, με πολλούς να πιστεύουν ότι μπορεί να φέρει ακόμη και την πρώτη θέση!

Advertisement

Η ελληνική αποστολή επανασυναντιέται για τη δεύτερη τεχνική πρόβα την Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, μια εβδομάδα πριν από την εμφάνισή της στον δεύτερο Ημιτελικό.