Η Μαριλού Ρεπαπή είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2003 στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ως συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή».
Της: Έπη Τρίμη
Στη συνέχεια, η Μαριλού Ρεπαπή ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτριας για τα «InStyle» και «Nitro». Το 2008 μετακινήθηκε στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και την εκπομπή «ΟΛΑ» και δυο χρόνια μετά, το 2010 ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «ΒΡΑΔΥ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον ALPHA και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1. Ταυτόχρονα, παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του NitroRadio από το 2005 μέχρι το 2014, ενώ μέχρι τον Μάιο του 2015 ασκούσε και καθήκοντα Διευθύντριας Σύνταξης στο περιοδικό «Cosmopolitan».
Από το 2017, η Μαριλού Ρεπαπή εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Star στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη για τις ανάγκες της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».
Μεγάλη της αγάπη, ωστόσο, αποτελεί και ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, η δημοσιογράφος έχει παραδεχθεί πως έχει άπειρες ιστορίες να διηγηθεί από τις εξέδρες των γηπέδων, ενώ έχει χτυπήσει και το σήμα της αγαπημένης της ομάδας στο show.
Η σχέση με τον Νίκο Χριστοφόρου
Πριν περίπου ένα χρόνο, μάλιστα, είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας και η σχέση της με τον υπεύθυνο των παραγωγών του τηλεοπτικού σταθμού Star, Νίκο Χριστοφόρου, με τους δυο τους, ωστόσο, να φροντίζουν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους χωρίς να προκαλούν στιγμή.
Ο Νίκος Χριστοφόρου, άλλωστε, όπως αποκάλυψε στο κείμενό της, ήταν και το μεγάλο της στήριγμα στην περιπέτειά της, αλλά και εκείνος που ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να της ανακοινώσει τα αποτελέσματα της βιοψίας της.
Ο καρκίνος
«Στα 41 μου και όχι στα 40, γιατί «δεν προλάβαινα», πήγα για την πρώτη μου μαστογραφία δήλωσε η Μαριλού Ρεπαπή. Ο γιατρός μου, είχε συστήσει να κάνω μία στα 35 μου για να υπάρχει μια απεικόνιση, αλλά μωρέ, «δεν προλάβαινα», γράφει στην ανάρτησή της που έγινε viral. «Άλλωστε, δεν είχαμε κανένα ιστορικό γυναικολογικού καρκίνου στην οικογένεια και «σιγά». Στην μαστογραφία που έκανα στα 41, εμφανίστηκε κάτι που λέγεται «αποτιτανώσεις». »Ο γυναικολόγος μου, Θωμάς Προκοπάκης ή αλλιώς «ο άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή #1» μου είπε ότι το έχουν πάρα πολλές γυναίκες. Όμως επειδή ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών που το έχει, εμφανίζει καρκίνο του μαστού, θα ήθελε να δω έναν μαστολόγο. Ο μαστολόγος Νίκος Μπρεδάκης ή αλλιώς «ο άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή #2» μου ζήτησε επανεξέταση σε εννιά μήνες. Δηλαδή τον περασμένο Δεκέμβριο. Σε μία νέα μαστογραφία, την οποία είδαν πολλοί γιατροί και ακτινολόγοι, αποφασίστηκε να κάνω μία βιοψία αν και 95% δεν θα ήταν τίποτα. Όμως δεν τους άρεσε το πού βρίσκονταν οι αποτιτανώσεις.
Μπήκα στο χειρουργείο στις 24 Ιανουαρίου – μία μέρα μετά τα γενέθλια του γιου μου- με την πεποίθηση ότι όλο αυτό γίνεται προληπτικά. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ χειρουργείο, φοβόμουν πολύ, αλλά ήμουν αισιόδοξη. »Τρεις εβδομάδες αργότερα, που από τη δέκατη μέρα άρχισαν να περνάνε πολύ αργά, βασανιστικά, με μεγάλη αγωνία, με φώναξε ο Νίκος μου, το στήριγμά μου στη ζωή και σε όλο αυτό, στο γραφείο του να μου πει κάτι. Νόμιζα ότι ήταν για δουλειά. Δεν ήθελε να μου το πει από το τηλέφωνο. Είχε μιλήσει με τον γιατρό, τα αποτελέσματα της βιοψίας είχαν βγει. Ήταν in situ καρκίνωμα, κοινώς, καρκίνος του μαστού στο πιο αρχικό στάδιο που υπάρχει, στάδιο 0. Άρχισα να κλαίω, είπα «Θεέ μου, το παιδί μου!» και έμαθα εκεί ότι πρέπει να κάνω άλλο ένα χειρουργείο». »Την επόμενη μέρα, ο κύριος Μπρεδάκης, ο γιατρός μου, μου είπε: «δεν θα πεθάνεις από αυτό, το έχουμε πιάσει πολύ νωρίς, θα το αφαιρέσουμε, θα κάνεις ακτινοβολίες και θα παίρνεις ένα χάπι. Αλλά θα ζήσεις, σου το υπογράφω. Και δεν θα πέσουν τα μαλλιά σου.
»Στις 14 Μαρτίου, λίγο πριν την καραντίνα, πήγα για άλλο ένα χειρουργείο, με τη μαμά μου και τον Νίκο που ανέβαιναν στο δωμάτιο εναλλάξ γιατί πια επιτρεπόταν μόνο ένας. Έκλαιγα από την ώρα που μπήκα μέχρι την ώρα που έπεσα σε νάρκωση. Τώρα δεν ήμουν πια τόσο αισιόδοξη. Δέκα μέρες αργότερα βγήκαν τα αποτελέσματα: όλο το καρκίνωμα αφαιρέθηκε με την ογκεκτομή και τα όρια ήταν υγιή. Τέλος τα χειρουργεία, μένουν οι ακτινοβολίες τώρα και τελειώσαμε! »Η περιγραφή στις ακτινοβολίες ήταν ότι: έρχεσαι, γδύνεσαι από τη μέση και πάνω, ξαπλώνεις στο μηχάνημα, διαρκεί δύο λεπτά, ντύνεσαι, φεύγεις. 19 φορές θα το έκανα αυτό. Κανείς δεν σου λέει ότι καταλήγεις να προσεύχεσαι σήμερα στο ραντεβού σου να μην έχει πριν και μετά από εσένα νέους ανθρώπους να περιμένουν, να μην έχει μητέρες με παιδιά, να μην κλάψεις…
Οι ακτινοβολίες ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί πονούσες τους άλλους γύρω σου. »Πριν έναν μήνα έκανα τις πρώτες μεγάλες εξετάσεις μου και είναι πεντακάθαρες και έχω ελπίδα να ζήσω για πάντα χωρίς αυτό, γιατί το έπιασα νωρίς. Τώρα παίρνω ένα χάπι για τα επόμενα δέκα χρόνια που με πάχυνε λίγο αλλά είναι τα καλύτερα κιλά που έχω πάρει γιατί με βοηθά να παραμείνω υγιής.
Εμείς, της ευχόμαστε να είναι από δω και πέρα απόλυτα υγιής και επιτυχημένη καθώς και όλα τα όνειρά της να υλοποιηθούν.