Ο Τέρης Χρυσός μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική, όσο και προσωπική ζωή του, ενώ σχολιάζει νεότερους καλλιτέχνες στο χώρο.
Για το «Τάκα τάκα» υπογράμμισε «από το Τάκα τάκα έχω φάει ψωμί. Δεν είναι καθόλου αστείο τραγούδι. Είμαι ταυτισμένος με την ηλικία μου και έτοιμος για το φευγιό μου. Θα είμαι σε άλλον πλανήτη και ο κόσμος θα ακούει τα τραγούδια μου».
Όσον αφορά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, ο Τέρης Χρυσός επεσήμανε «έπαθα ένα πολύ μεγάλο έμφραγμα πριν από ενάμιση χρόνο. Βρήκαν ότι τρεις αρτηρίες ήταν βουλωμένες και έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Το χειρουργείο κράτησε 10 ώρες. Μου είπε ο γιατρός ότι 27% υπάρχει θνησιμότητα».
Σχετικά με την προσωπική ζωή του και την απόφασή του να μην παντρευτεί, ο τραγουδιστής σημείωσε «δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί ήμουν μαμάκιας. Της μαμάς μου η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε. Τρεις φορές, μία εκ των οποίων στην Αμερική ετοιμαζόμουν να παντρευτώ, αλλά η μάνα μου ήταν πάντα αντίθετη».
Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό «ελαφρύ τραγουδιστή», ο Τέρης Χρυσός τόνισε «με ενοχλεί όταν με αποκαλούν “ελαφρύ τραγουδιστή”. Έχω τραγουδήσει σε 5 γλώσσες και έχω αναδείξει και άλλους μεγάλους τραγουδιστές, όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος. Εγώ τον πήγα στη δισκογραφική εταιρία, βέβαια, κάποια στιγμή αργότερα έκανε ότι δεν με ξέρει».
Για τα χρήματα που κέρδισε από τη δουλειά, αποκάλυψε «αυτή η δουλειά δεν μου έφερε λεφτά. Εγώ έπαιρνα 1.000 δραχμές την ημέρα και ο Κόκκοτας 30.000 δραχμές. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από την Αμερική και μπόρεσα και αγόρασα ένα σπίτι».
Για την ομοιότητά του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τέρης Χρυσός εξομολογήθηκε «μου έκανε κακό στην καριέρα μου η σύγκριση που μου έκαναν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη. Όταν το πρωτοάκουσα γέλαγα. Είπα ότι μοιάζω με τον Κυριάκο».
Τέλος, σχολιάζει τον Σάκη Ρουβά, λέγοντας πως «υπήρξε σταρ πριν 10 χρόνια, ο οποίος τελείωσε. Τα τραγούδια του είναι για πέταμα», ενώ για τον Τόνι Σφήνο που ορισμένοι τον χαρακτηρίζουν ως γελοίο μίμο της εποχής του, κατέληξε ότι «δεν γελοιοποιεί την τότε εποχή, όπως λέει ο Πασχάλης, αλλά μιμείται».