Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν καλεσμένη η Σοφία Παυλίδου. Εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έγιναν στο θέατρο. Για τις καταγγελίες που ξέσπασαν στο ελληνικό θέατρο, τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αλλά και για τη σχέση της με τους γιους της μίλησε στο «Πάμε Δανάη» η Σοφία Παυλίδου.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και πόσο δύσκολο ήταν για τα παιδιά της να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες πίσω από έναν υπολογιστή με την ψυχολογία τους να είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω του εγκλεισμού.
Ακόμη μίλησε και για τη συμμετοχή της στη Φάρμα και ότι ήταν μία δική της απόφαση να αποχωρήσει λόγω μίας αρρυθμίας που είχε σε ένα απο τα αγωνίσματα. «Τα αγωνίσματα ήταν πολύ δύσκολα και όταν σε ένα απο αυτά έπαθα μία αρρυθμία, έπαθα και ένα πανικό είπα, Σοφάκι δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις και να σταματήσεις να διασκεδάζεις» είπε η Σοφία Παυλίδου για την αποχώρησή της.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν δίστασαν να ρωτήσουν τη Σοφία Παυλίδου για το θέμα που απασχόλησε το Πανελληνίο για μεγάλο διάστημα στην περίοδο της πανδημίας, τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Η ίδια ανέφερε ότι το παρακολούθησε επαρκώς το θέμα καθώς την απασχολούσε και άμεσα λόγω της δικιάς της ιστορίας. Το δικό της περιστατικό είχε γίνει το 2018 και είχε καταγγείλει τον συμπρωταγωνιστή της , Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό. Όπως ανέφερε η Σοφία Παυλίδου, ο συνάδελφός της την έβριζε με χυδαίες εκφράσεις, την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε πάνω σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ωστόσο,η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στη Δανάη Μπάρκα πως δεν περίμενε να βγει η δική της υπόθεση ξανά στο φως μετά το τσουνάμι καταγγελιών στο θέατρο.«Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα. Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά».
Σύμφωνα με τη Σοφία Παυλίδου, ήταν αναγκαίο να γίνει η κάθαρση στο θέατρο, ώστε να βγει ο πόνος που κουβαλούσαν οι άνθρωποι τόσα χρόνια.
«Άλλο ένα καλό της πανδημίας και της καραντίνας ήταν αυτό: να σκεφτούμε ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε από όλο αυτό που ζήσαμε και να μην μπορούμε να κοιταχτούμε στα μάτια. Ήταν αναγκαίο να ξεσπάσει αυτό και να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να βγει όλος αυτός ο πόνος που είχαν οι άνθρωποι στις ψυχές τους και να πάμε προς το φως».