Advertisement
LIFESTYLE

Σαν ταξίδια στο χρόνο: O γιος του Σωτήρη Κοντιζά μεγάλωσε και είναι ίδιος ο μπαμπάς του μικρός

14:55
Νίκη Μουλά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως κριτής στο MasterChef, έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια.

Ειδικότερα, ο σεφ με τη σύζυγό του, Δέσποινα, είναι γονείς τριών παιδιών, της Αριάνας Τσιχίρο, του Κένζι και της Ιζούμι.

Advertisement

 

Στα γυρίσματα του MasterChef ο γιος του Σωτήρη Κοντιζά

 

Advertisement

Και παρά το γεγονός ότι ο κριτής του MasterChef προστατεύει τα παιδιά του από τα φώτα της δημοσιότητας, ο γιος του βρέθηκε στα γυρίσματα του διαγωνισμού μαγειρικής και πόζαρε στον φακό του μπαμπά του.

Advertisement

 

Αν και ο σεφ κάλυψε το πρόσωπο του γιου του, φάνηκε το χαμόγελό του, το οποίο είναι ίδιο με του μπαμπά του.

 

Advertisement

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει ίδιο χαμόγελο με του γιου του

 

 

 

«Γιατί ρε σεφ μας το έκανες αυτό;»: Ο Σωτήρης Κοντιζάς φεύγει… στα καλά καθούμενα και από τα 3 μαγαζιά του

 

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο διάσημος σεφ Σωτήρης Κοντιζάς γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τα εστιατόριά του, προκαλώντας αίσθηση στον χώρο της γαστρονομίας.

Ο αγαπημένος κριτής του τηλεοπτικού «Masterchef» ανάρτησε μία φωτογραφία του μπροστά από τη φωτεινή επιγραφή του «Nolan», του πρώτου εστιατορίου που δημιούργησε στο κέντρο της Αθήνας, αποκαλύπτοντας ότι πλέον δεν έχει ενεργή συμμετοχή σε τρία από τα πιο γνωστά μαγαζιά του: το «Nolan», το «Proveleggios» και το «Sweet Nolan».

Η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά:

«Δύσκολο. Ευχαριστώ 3 υπέροχες ομάδες κ όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. Είμαι εκτός», έγραψε ο σεφ.

 

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα 3 εστιατόρια:

Το «Nolan» αποτελεί ένα από τα πιο πρωτοποριακά γαστρονομικά στέκια της Αθήνας, προσφέροντας σύγχρονη ελληνική κουζίνα με έντονες ασιατικές επιρροές, δημιουργώντας αυτό που συχνά αποκαλείται «Asian Fusion». Τα πιάτα του χαρακτηρίζονται από φρεσκάδα, ζωντανά χρώματα και είναι ιδανικά για κοινή χρήση, δίνοντας έμφαση στη συνδυαστική γαστρονομική εμπειρία. Δίπλα από το εστιατόριο, λειτουργεί το «Sweet Nolan», ένα ζαχαροπλαστείο που συμπληρώνει το σύνολο της γαστρονομικής ταυτότητας της επιχείρησης.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, το Nolan «μετακομίζει» στη Μύκονο, όπου η ομάδα του, με επικεφαλής τον Κοντιζά, λειτουργεί το εστιατόριο από τον Ιούλιο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ο σεφ και η ομάδα του Nolan, σε συνεργασία με τον Κώστα Πισσιώτη και τον αρχιτέκτονα Μάνο Μπαμπούνη, δημιούργησαν το «Proveleggios» στον Κεραμεικό, ένα εστιατόριο που στεγάζεται σε κτίριο σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Αριστομένη Προβελέγγιο, από τον οποίο πήρε και το όνομά του το μαγαζί.

 

Εκτός από αυτά τα καταστήματα, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει δημιουργήσει και το «Tanpopo», ένα αυθεντικό εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο εξειδικεύεται κυρίως στα ramen. Αποτελεί καινοτομία στην ελληνική γαστρονομική σκηνή, καθώς λειτουργεί με το μοντέλο των παραδοσιακών ιαπωνικών μαγαζιών, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν τα γεύματά τους γρήγορα και σε σύντομο χρόνο αποχωρούν, αναδεικνύοντας την απλότητα και την αυθεντικότητα της ασιατικής κουλτούρας.

Η ξαφνική απόφαση του Κοντιζά να αποσυρθεί από τα συγκεκριμένα εστιατόρια δεν έχει γίνει ακόμη πλήρως κατανοητή, όμως η επιρροή του στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας παραμένει σημαντική, με τα έργα του να συνεχίζουν να αποτελούν σημεία αναφοράς στον χώρο της υψηλής κουζίνας.

TAGS:
Advertisement