Advertisement
LIFESTYLE

Σαν άγγελος με πράσινα μάτια: Η κόρη των Χάρη & Αντελίνας Βαρθακούρη είναι σίγουρα το πιο όμορφο παιδί διασήμων

20:22
Νίκη Μουλά

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε μία ανάρτηση στο instagram, θέλοντας να ευχηθεί στην κόρη της, Λιόνα, η οποία έχει την ονομαστική της γιορτή, σήμερα, Τρίτη.

Η Λιόνα, που είναι η δεύτερη κόρη της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή, Χάρη Βαρθακούρη, γεννήθηκε το 2012 και σήμερα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι 12 χρονών.

Advertisement

 

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την ονομαστική γιορτή της κόρης της

 

Advertisement

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Χρόνια πολλά ήλιε μου! Παιδί μου η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία, ευλογία, αγάπη και φως! Σε λατρευω απέραντα…Πάντα δίπλα σου Λιόνα μου. Χρόνια πολλά γεμάτα χαρές σε όσες κι όσους γιορτάζουν!».

Advertisement

 

Οι δημόσιες ευχές που έστειλε η Αντελίνα Βαρθακούρη στην κόρη της

 

 

 

Advertisement

Ανοίγει το πιο εύκολο χωριάτικο φύλλο: Η Αντελίνα Βαρθακούρη έδωσε τη συνταγή για τις πίτες της γιαγιάς της

 

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, γνωστή για την πολύπλευρη δραστηριότητά της, αλλά και ως σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, είναι επίσης μια εξαιρετική μαγείρισσα που αγαπά να μοιράζεται τις συνταγές της με το κοινό της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η Αντελίνα ενθουσίασε τους ακόλουθους της με μια παραδοσιακή συνταγή για χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο, ιδανική για σνακ ή γεύμα. Οι περισσότεροι βλέποντας τις φωτογραφίες των stories της θεώρησαν πως είναι κρεμμυδόπιτα και έτσι έδωσε τη συνταγή της.

 

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Συνταγή της Χορτόπιτας

«Είναι χορτόπιτα με λάπαθα, σέσκουλα, σπανάκι, καυκαλήθρες, μυρώνια. Είχα κρατήσει παπαρούνα στη κατάψυξη, πράσα, φρέσκα κρεμμυδάκια, κρεμμύδια ξερά, άνηθο και δυόσμο. Το φύλλο το ανοίγω όπως το κάνουν στο δικό μου χωριό. Αλεύρι, ένα ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι κρασί, 1 ποτήρι ελαιόλαδο. Το κάθε μέρος στην Ελλάδα έχει τη δική του συνταγή, οπότε δοκιμάστε ποια σας ταιριάζει. Οι συνταγές για φύλλο είναι συνήθως κληρονομιά από τις γιαγιάδες μας. Στην δική μας οικογένεια αρέσει με χοντρά κομμάτια φέτας», έγραψε η ίδια.

TAGS:
Advertisement