Αγνώριστη είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία έχει χάσει πάνω από είκοσι κιλά τον τελευταίο καιρό.
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός κατάφερε να χάσει περίπου 20 κιλά και να μεταμορφώσει την εξωτερική της εμφάνιση. Το θέμα του βάρους της πάντα ήταν ένα θέμα που την απασχολούσε και στο παρελθόν είχε δοκιμάσει δίαιτες με γρήγορα αποτελέσματα. Όμως κάποια από τα κιλά που έχανε τα ξανάπαιρνε.
«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνω και χάνω κιλά. Δεν έγραψα εγώ για τα κιλά. Εγώ ανέβασα μια φωτογραφία και έγραψα για τα ρούχα. Δεν έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο, ούτε έχω κάποιον διαιτολόγο. Μετά τον κορωνοϊό που πέρασα, το στομάχι μου δεν ήταν πολύ καλά και σταμάτησα να τρώω junk food», είχε πει στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Μακάρι να είχα βρει το ματζούνι να τρώμε 4 κιλά παϊδάκια προβατίνα και να αδυνατίζουμε. Ο κόσμος να μην αγχώνεται για τα κιλά».
Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που την απεικονίζει πιο αδύνατη από ποτέ.
«Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.
Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει», είχε πει επίσης σε συνέντευξή της.
Μείον 20 κιλά: Η μεταμόρφωση της Κατερίνας Ζαρίφη, ανανεωμένη η παρουσιάστρια
Η Κατερίνα πλέον φοράει πιο φωτεινά χρώματα σε πιο στενές γραμμές ενώ αυτή η στιλιστική της αλλαγή έχει φέρει «βροχή» κολακευτικών σχολίων στα social media.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της διατροφής της:
Πρωινό: Το πρωινό της έχει τέσσερις επιλογές. Ή δυο φέτες μαύρο ψωμί, λίγο μέλι, μαργαρίνη και ένα φρούτο ή 50 γραμμάρια δημητριακά με γιαούρτι 0-2 % λιπαρά ή 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης με 50 γραμμάρια τυρί χαμηλών λιπαρών ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με ένα αυγό βραστό.
Μεσημεριανό: Το μεσημεριανό της, που συνήθως παίρνει μαζί, είναι ένας Κρητικός ντάκος με τριμμένη ντομάτα, 70 γραμμάρια τυρί φέτα, κρεμμύδι, μπαχαρικά και 1 κουταλιά της σούπας λάδι.
Βραδινό: Το βραδινό της περιλαμβάνει 280 γραμμάρια ψητό ή βραστό ψάρι, 1 μεγάλο μπολ λαχανικά, 1 φέτα μαύρο ψωμί και η σος για το ψάρι περιλαμβάνει ελαιόλαδο, μουστάρδα και λεμόνι.
Ενδιάμεσα από τα γεύματα έχει 5 επιλογές σνακ. Ή ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή δυο πολύσπορα κριτσίνια με 2 φέτες φιλέτο γαλοπούλας ή 2 κράκερ ολικής άλεσης με 40 γραμμάρια τυρί χαμηλών λιπαρών ή 1 φέτα μαύρο ψωμί με 2 ασπράδια βραστών αυγών ή 20 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα.