Η Τατιάνα Στεφανίδου, που παντρεύτηκε τον Νίκο Ευαγγελάτο, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003, ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, ήταν μία εντυπωσιακή νύφη, με τα καλλίγραμμα πόδια της να τραβούν όλα τα βλέμματα.
Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στη Χαλκίδα, στο εκκλησάκι που έχουν στο σπίτι τους, υπό την παρουσία φίλων, συνεργατών και συγγενών, ενώ λίγοι επώνυμοι ήταν προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε στη γαμήλια δεξίωση.
Η πιο όμορφη νύφη η Τατιάνα Στεφανίδου
Το νυφικό της παρουσιάστριας, με την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου, ήταν κοντό, αναδεικνύοντας τα υπέροχα πόδια της αλλά και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, αφού ήταν έγκυος στην κόρη της Λυδία.
Στο κεφάλι της φορούσε ένα μακρύ πέπλο και δαντελωτά γάντια μέχρι τον αγκώνα, που έκαναν ακόμη πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή της.
Η γαμήλια δεξίωση έγινε επίσης στον μεγάλο κήπο, στο κτήμα τους στην Χαλκίδα, έχοντας στήσει μια τεράστια τέντα και έναν πλούσιο μπουφέ, δίπλα στην πισίνα.
Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η παρουσιάστρια, αφιερωμένο στον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, δεν πρόκειται να ξεχαστεί.
Το εντυπωσιακό νυφικό της Τατιάνας Στεφανίδου
Όλο το ίντερνετ θέλει να φτιάξει αuτή τη συνταγή: Χρυσοχέρα η Τατιάνα Στεφανίδου μαγείρεψε το πιο νόστιμο ψαρονέφρι & μας λέει το μuστικό της
Η Τατιάνα Στεφανίδου φέτος απέχει από την ελληνική τηλεόραση αλλά κάνει συχνά την εμφάνιση της μέσα από το blog της στο TLIFE.
Στη νέα της ανάρτηση μας δείχνει μια πεντανόστιμη συνταγή.
Αγαπημένοι μου φίλοι,
Σήμερα έχω μια γλυκιά φθινοπωρινή διάθεση. Ο καιρός ψύχρανε επιτέλους, τα καλοκαιρινά μαζεύτηκαν από την ντουλάπα μου το περασμένο weekend και η διάθεση για μαγειρέματα άλλαξε. Τη θέση των ανάλαφρων, δροσερών καλοκαιρινών πιάτων άρχισαν να παίρνουν οι συνταγές με πιο «γεμάτες» γεύσεις.
Θα σας γράψω σήμερα μια αγαπημένη μου συνταγή γι’ αυτή την εποχή, που έφτιαξα προχθές. Είναι, όπως οι περισσότερες που προτιμώ, πανεύκολη, γρήγορη και light. Προσαρμόζω συνταγές που βρίσκω στο διαδίκτυο στα μέτρα μου, χωρίς πολλά λίπη, λάδια, σοταρίσματα, ζάχαρη και ό,τι άλλο είναι ανθυγιεινό.
Χοιρινό Ψαρονέφρι με Αποξηραμένα Δαμάσκηνα, Βερίκοκα και Σάλτσα Κρασιού με Αστεροειδή Γλυκάνισο.
Υλικά:
- 1 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι (σε 2-3 κομμάτια)
- 10 αποξηραμένα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- 10 αποξηραμένα βερίκοκα
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 1 κ.σ. μαρμελάδα βερίκοκο (εγώ χρησιμοποιώ μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, για διαβητικούς)
- 1 κ.σ. μαρμελάδα δαμάσκηνο
- 2 αστεροειδείς γλυκάνισοι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Φρέσκο θυμάρι ή δεντρολίβανο προαιρετικά για άρωμα