Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Με το που τελείωσε το λύκειο γράφτηκε σε μια σχολή μαγειρικής, την οποία όμως δεν τελείωσε ποτέ. Τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική στο Semiramis.
Οι μαγειρικές εμπειρίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το πλούσιο βιογραφικό του
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, executive chef του Ομίλου Momentum Group, είναι το «μυαλό» πίσω από το concept του Feedέλ Urban Gastronomy, και προτείνει ένα μενού βασισμένο εξ ολοκλήρου σε ελληνικά προϊόντα. Πρόσφατα μάλιστα, το Feedέλ πήρε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017 από το Αθηνόραμα. Παράλληλα, ο σεφ συμμετέχει ως Food and Beverage Producer στο αγαπημένο show «Master Chef».
Το ταλέντο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη διακόσμηση
Ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχει ταλέντο μόνο στην μαγειρική αλλά μία ιδιαίτερη, λεπτή ματιά και ως προς την διακόσμηση, αφού ο προσωπικός του χώρος στο Παλαιό Φάληρο είναι πολύ κομψός και προσεγμένες.
Μοντέρνοι πίνακες με έντονα χρώματα, έπιπλα με industrial αισθητική, καθαρές γραμμές όπως η λευκή τραπεζαρία και μία σούπερ σύγχρονη κουζίνα που φαίνεται στο πλάι της φωτογραφίας.
Φυσικά σε όλο αυτό ξεχωρίζει και το πανέμορφο σκυλάκι του, ο Σαλβαδόρ, για τον οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλάει συχνά και στο MasterChef.
Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του και τον πρωταγωνιστή της καρδιάς του Σαλβαδόρ
https://www.instagram.com/p/B9-K4x3JL8p/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B4VVHurFZDH/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B3H6bjIFFyV/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BsMAyiRgH8X/?utm_source=ig_embed