Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου, στην Αγία Νάπα και η νύφη τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, τόσο με το νυφικό, όσο και με το φόρεμα που επέλεξε για τη γαμήλια δεξίωση.
Ειδικότερα, ο γαμπρός επέλεξε ένα black & white tuxedo, ενώ η νύφη φόρεσε ένα νυφικό με κεντημένα λουλούδια και cut outs, μια δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας, Έφης Παπαϊωάννου, ενώ στα μαλλιά της φόρεσε ένα μακρύ πέπλο.
Στη γαμήλια δεξίωση, όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε live τις επιτυχίες του, ο χώρος ήταν στολισμένος με πολύχρωμα λουλούδια και τραπεζομάντηλα και ποτήρια σε πράσινο χρώμα.
Το ζευγάρι έκοψε τη γαμήλια τούρτα και αφού χόρεψαν τον πρώτο χορό, άλλαξε ρούχα, με τον γαμπρό να φοράει μαύρο πουκάμισο και τη νύφη ένα embellished μίνι φόρεμα με λαμπερά κρόσσια.
Αρχικά, φόρεσε το μίνι φόρεμά με λαμπερά πέδιλα, ενώ στη συνέχεια φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers, αφού δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει.
Ο Αντρέας Γεωργίου αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μετά τον θάνατο της μητέρας του από AIDS σε ηλικία 36 ετών. Μίλησε για την περιθωριοποίηση που βίωσαν ως οικογένεια εξαιτίας αυτής της ασθένειας.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη, ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε μια εκ των βάθων συνέντευξη ενώ αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, λέγοντας αρχικά:
«Το θέμα του AIDS ήταν για πολλά χρόνια ένα ταμπού. Μου δόθηκε η ευκαιρία το 2005 να βγω και να μιλήσω για αυτή την ιστορία και να πω: Ξέρετε, η μητέρα μου έχει πεθάνει από AIDS, όπως έχουν και άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας μου που έχει φύγει από τη ζωή και ο μικρός μου αδελφός ο οποίος σήμερα είναι 33 ετών».
Επισήμανε, την διαφορά που υπάρχει στο να μάθει κανείς ότι είχε AIDS παλιά συγκριτικά με το τώρα, ήταν πολύ πιο διαφορετικό. Δήλωσε γι΄αυτό: «Έχει τη δική του όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Να πω ότι δεν είναι ένας θανατηφόρος ιός πλέον, αλλά μία χρόνια πάθηση. Σήμερα θεωρώ ότι δεν το συζητάμε κάτω από την ταμπέλα του “ταμπού” και του στίγματος της κοινωνίας. Όταν μαθαίνει κάποιος ότι έχει AIDS δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ήταν παλιά, βέβαια είναι σοκαριστικό στην αρχή, όπως σοκαριστικό είναι όταν μαθαίνεις ότι έχει διαβήτη. Πλέον είναι μεγαλύτερο το ρίσκο και ο κίνδυνος να έχεις διαβήτη, παρά AIDS».
Ο ηθοποιός και η οικογένειά του αντιμετώπισαν την απόρριψη της κοινωνίας, καθώς, όπως ανέφερε, είχαν στιγματιστεί.
«Στην Κύπρο, στο χωριό είχαμε στιγματιστεί, ο κόσμος μας απέφευγε, όμως ήμασταν δεμένη οικογένεια, μείναμε ενωμένoι και καταλαβαίναμε τον κόσμο και τι συνέβαινε γύρω μας» θυμάται ο Αντρέας Γεωργίου.
Στο τέλος ανέφερε: «Η μητέρα μου πέθανε 36 ετών. Κάποια στιγμή μου έδωσε συγγενικό μου πρόσωπο φωτογραφία της από την ηλικία των 30 και σοκαρίστηκα γιατί κατάλαβα ότι ήταν ένα κορίτσι η μαμά μου, κατάλαβα πόσο νωρίς έφυγε».