Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί μία άψογη σιλουέτα, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τέσσερις εγκυμοσύνες. Βέβαια, για να το πετύχει αυτό και να κρατηθεί στα 59 κιλά, ακολουθεί ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.
Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, ωστόσο, δεν ξεχνάει την σωστή διατροφή, η οποία είναι αυτή που την κρατά στα 59 κιλά εδώ και πολλά χρόνια.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στις διαδικτυακές της φίλες, το μυστικό που την βοηθά να διατηρεί μια άψογη σιλουέτα. Πρόκειται για μια συνταγή που είναι δική της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κάνει μια αποτοξίνωση με σαλάτα, η οποία έχει μέσα λεμόνι και 3 ακόμη νόστιμα υλικά.
«Ελαφρύ γεύμα για βράδυ που προτείνω και σε εσάς: Πολύχρωμη σαλάτα με ξηρούς καρπούς και ντοματίνια. Και βασικό συστατικό η σος από Ταχίνι με Μέλι, λεμόνι και λαδάκι», έγραψε η ίδια!