Η σχέση ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Νικολαΐδη διαφέρει από την τυπική μητρική σχέση, καθώς οι δύο αυτές γυναίκες μοιράζονται αμέτρητες ώρες μαζί, μετατρέποντας τη μητρική τους σχέση σε φιλική.
Η κόρη της τραγουδίστριας, η οποία είναι 19 ετών, σπουδάζει υποκριτική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, και κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα επέστρεψε στην Ελλάδα. Επομένως, η Μελίνα Νικολαΐδη συνοδευόμενη από τη Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκαν μαζί το γυμναστήριο, μια δραστηριότητα που αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα κοινά τους χόμπι.
Πράγματι, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο από το γυμναστήριο, όπου παρατηρούμε την 19χρονη κόρη της να την υψώνει ψηλά! Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη εκτελούν… ακροβατικά, ενώ η τραγουδίστρια σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο: «Κάποτε τη σήκωνα εγώ!!».
Δείτε το βίντεο:
@desp1navandiofficial Καποτε την σηκωνα εγω!!!🤭🤭 #panselinos #fy #fyp #summertour2024 #foryourpage #workout #greecetiktok @melina ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official
Φτιάχνει κάθε χρόνο το πιο αφράτο πασχαλινό τσουρέκι: Η Δέσποινα Βανδή μας λέει το μυστικό της συνταγής της
Δέσποινα Βανδή: Όλοι την γνωρίζουμε ως μία σπουδαία ερμηνεύτρια, με αμέτρητες επιτυχίες. Τα τελευταία χρόνια και για την σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη που το καλοκαίρι φημολογείται πως θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πόσοι όμως γνωρίζετε πως είναι μία εκπληκτική μαγείρισσα και κάθε χρόνο φτιάχνει τα πιο νόστημα και αφράτα πασχαλινά τσουρέκια;
Θέλετε λοιπόν και εσείς να μάθετε τα μυστικά της Δέσποινας Βανδή στην κουζίνα;
Η συνταγή για τα πιο νόστημα τσουρέκια για το Πάσχα:
Υλικά
- 6 αυγά
- 180 γρ.μαγια
- 2 1/2 κιλά αλευρι για όλες τις χρήσεις
- 1 1/2 φλ χλιαρό νερο
- 300γρ βούτυρο αιγοπρόβειο
- 750 ζάχαρη
- 600 γρ γάλα
- 1 φακελάκι μαχλέπι
- 1 φακελάκι κακουλε
- 5-6 κομματάκια μαστίχας
- 1/2 κγ αλάτι
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Να θυμάστε ότι το σημαντικότερο στο να φτιάξετε τσουρέκια είναι πως όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου! Τα του ψυγείου να μην είναι παγωμένα και τα ζεστά να μην είναι καυτά! Όση ώρα κάνει το προζύμι να φουσκώσει εγώ παράλληλα κάνω τα παρακάτω!
Λιώνω το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και το βάζω στην άκρη. Στη συνέχεια ζεσταίνω το γάλα και ρίχνω μέσα τη ζάχαρη και ανακατεύω! Τα αυγά θα τα ρίξω χτυπημένα μέσα στο υγρό αυτό μείγμα αφού έχει γίνει χλιαρό ! Έτσι έχω άλλο ένα κατσαρολάκι με το μείγμα γάλα-ζάχαρη-αυγά έτοιμο και το βάζω κι αυτό στην άκρη! Ρίχνω περιμετρικά στη λεκάνη το αλεύρι αφήνοντας μια τρύπα στη μέση.
Πάνω στο αλεύρι ρίχνω το αλάτι το ξύσμα το μαχλέπι το κακουλέ και τη μαστίχα την οποία πρέπει να την κάνετε σκόνη είτε με γουδί και γουδοχέρι -πατροπαράδοτα- είτε στο multi όπου θα τη χτυπήσετε με λίγη ζάχαρη!
Ανακατεύετε τα υλικά με το αλεύρι! Τρελαίνομαι με τις πρώτες αυτές μυρωδιές! Όταν το προζύμι είναι έτοιμο ρίχνετε το μείγμα γάλα -ζάχαρη -αυγά και προσπαθείτε ζουλώντας το (δε μπορώ αλλιώς να σας το περιγράψω) να το διαλύσετε όσο γίνεται! Στη συνέχεια το ρίχνετε όλο αυτό στη μέση της λεκάνης και ζυμώνετε! Τα χέρια κολλάνε και μπορεί να νομίζετε ότι αποτύχατε!?
Τότε ρίχνετε λίγο λίγο το λιωμένο αγνό βούτυρο στα χέρια σας και συνεχίζετε την προσπάθεια! Θα δείτε στο τέλος πόσο ωραίο γίνεται! Σκεπάζετε με βρεγμένες πετσέτες και τυλίγετε με μια κουβέρτα τη λεκάνη και την αφήνετε σε ζεστό μέρος! Μην είναι κανένα παράθυρο ανοιχτό δίπλα!?
Το αφήνετε τουλάχιστον για 1 ώρα! Στη συνέχεια σε έναν πάγκο πλάθετε τα τσουρέκια σας-μην αλευρώσετε τον πάγκο! Τα βάζετε στο ταψί με λαδόκολλα από κάτω! Τα αλείφετε με αυγό και τα ψήνετε για 25′ -έχετε προθερμάνει το φούρνο εννοείται- στους 175 βαθμούς! Αναλόγως βέβαια πάντα με το φούρνο σας! Καλή επιτυχία! Καλό Πάσχα!» είχε γράψει η Δέσποινα Βανδή και αυτή είναι η συνταγή της για τέλεια τσουρέκια!