Το Παρίσι επέλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την πρώτη της απόδραση στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου της.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, σε προσωπικό επίπεδο, καθώς πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ παντρεύτηκε και με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο ερχομός του γιου τους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του αγαπημένου ζευγαριού με τη νέα τους καθημερινότητα να είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτόν με την παρουσιάστρια να απέχει και από την τηλεόραση.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «ξέκλεψε» λίγο χρόνο και βρέθηκε στο Παρίσι, με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο Cheval Blanc Paris, κοντά στο Λούβρο. Μπορεί η γαλλική πρωτεύουσα να είναι σε αναβρασμό, καθώς γίνονται συχνά διαδηλώσεις κατά της αύξησης του ορίου συνταξιοδότησης, αυτό, όμως, δεν αποθαρρύνει αρκετό κόσμο από το να γευτεί ένα ακριβό και γκουρμέ πιάτο.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram της αρκετά stories από τη γαλλική πρωτεύουσα, όπου απόλαυσε ένα gourmet δείπνο με φόντο τα γραφικά σοκάκια και τα φωτισμένα κτήρια της πόλης.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε, πρόκειται για το Caviar Kaspia, με παραρτήματα εντός κι εκτός Ευρώπης, που άνοιξε το 1927 και μυεί όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα στο καλό και αυθεντικό χαβιάρι.
Φαίνεται πως αυτό τον τρόπο διάλεξε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Ο επιχειρηματίας έκλεισε τα 37 του χρόνια στις 26 Μαρτίου.
Ανάμεσα στα πιάτα που δοκίμασε ήταν και ο νορβηγικός σολομός (21 ευρώ το πιάτο) αλλά και ψητή πατάτα με χαβιάρι.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα 30 γραμμάρια χαβιαριού (περίπου μία κουταλιά της σούπας) κοστίζουν 60 ευρώ.
«Το Παρίσι είναι πάντα μία καλή ιδέα», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram ενώ μας έδειξε και τα πιάτα που έφαγε στο εστιατόριο που γευμάτισε.
Με 72 δωμάτια και σουίτες, το Cheval Blanc Paris είναι ένας πολυτελής παράδεισος στο κέντρο του Παρισιού, μόλις 400 μ. από το μουσείου του Λούβρου.
Προσφέροντας πανοραμική θέα στον Σηκουάνα, το μοναδικό αυτό κτίριο φέρει την υπογραφή του σπουδαία interior designer της Νέας Υόρκης, Peter Marino. Ο ίδιος κι η ομάδα του κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής κι εκλεπτυσμένης λειτουργικότητας.
Τα δωμάτια κι οι σουίτες του πεντάστερου ξενοδοχείου προσφέρουν μια ανεπανάλληπτη εμπειρία πολυτελούς διαμονής, χαρίζοντας όλες τις ανέσεις.