Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην εστίαση και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου Hoshinoya στο Τόκιο της Ιαπωνίας που ξεκίνησε να προσφέρει δείπνα chochin.
Τα φανάρια chochin είναι εδώ και καιρό μόνιμο χαρακτηριστικό των σημείων εστίασης αλλά και των επιχειρήσεων. Πρόκειται για κατά παραγγελία κατασκευασμένα φανάρια, τα οποία αιωρούνται πάνω από το κεφάλι, επιτρέποντάς έτσι στον καθέναν να βγάλει κατά τη διάρκεια του γεύματος την προστατευτική μάσκα του.
Κύριος στόχος της ιδέας είναι να μπορούν οι άνθρωποι να απολαύσουν τη συζήτηση στο τραπέζι χωρίς να κινδυνεύουν από τα σταγονίδια.
Τα φανάρια έχουν διάμετρο 75 εκατοστών, ύψος 102 εκατοστών και διαθέτουν ένα μεγάλο διαφανές τμήμα από βινύλιο πάχους 0.15 χιλιοστών. Μάλιστα υπάρχει ενσωματωμένο φως, το οποίο φωτίζει απαλά το πρόσωπο.
Το εστιατόριο, με α λα καρτ μενού που ακούει στο όνομα «Nippon cuisine ~ Fermentation~», λαμβάνει χώρα σε ιδιωτικό χώρο με εμβαδόν 40 τετραγωνικά μέτρα και του οποίου ο αέρας ανανεώνεται πεντέμισι φορές την ώρα.