Advertisement
GOSSIP

Έτσι ξεπερνά τον Πολυχρονιάδη – Κυκλοφόρησε βίντεο: Η Μελίνα πήγε έτσι στη συναυλία της Βανδή κι έκανε… χαμό

13:31
Γιώτα Κορώνα

Το χθεσινό βράδυ (02.08.2024) υπήρξε μια αξέχαστη εμπειρία για τη Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία βρέθηκε στην πρώτη σειρά της συναυλίας της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή, και του Αντώνη Ρέμου, που έλαβε χώρα στα Χανιά της Κρήτης.

Advertisement

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες είχαν προγραμματίσει αυτή τη συναυλία εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη προσμονή στους θαυμαστές τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η Δέσποινα Βανδή, αν και συνεχίζει την περιοδεία της σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να γιορτάσει τα 30 χρόνια επιτυχημένης καριέρας της στο τραγούδι, έχει επιλέξει την Κρήτη ως βασική της τοποθεσία για αυτή την περίοδο, απολαμβάνοντας και τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Advertisement

Τις τελευταίες ημέρες, η κόρη της, Μελίνα, βρίσκεται επίσης κοντά της και φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παράσταση. Το βράδυ της συναυλίας, η Μελίνα ήταν σε εξαιρετική διάθεση και, μαζί με φίλους της, ανέβηκε στη σκηνή, όπου τραγούδησε με το μικρόφωνο ένα μικρό απόσπασμα από τραγούδι του Αντώνη Ρέμου.

Advertisement

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ενθουσιασμένη από την ερμηνεία της μητέρας της, η Μελίνα χειροκρότησε θερμά όταν η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Αντώνης Ρέμος προσέφεραν συγκινητικές ερμηνείες, κερδίζοντας την αποθέωση του κοινού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Advertisement
TAGS:
Advertisement