ektakto-entopistike-se-vathos-24-metron-amp-8211-aytos-einai-o-43chronos-dytis-sta-chania-poy-vinteoskopise-ton-thanato-toy-355486
23:02

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε σε βάθος 24 μέτρων – Αυτός είναι ο 43χρονος δύτης στα Χανιά που βιντεοσκόπησε τον θάνατό του

23:02
Εβίτα

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Κριού στην Παλαιόχωρα Χανίων από τον τραγικό χαμό του 43χρονου δύτη, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από δύτη που συμμετείχε στις έρευνες, σε βάθος 24 μέτρων. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έμπειρο δύτη, καθώς ήταν εκπαιδευτής κατάδυσης και ναυαγοσώστης.

Advertisement

Καρέ-καρέ η τελευταία του κατάδυση

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο 43χρονος είχε τοποθετημένη κάμερα στο ψαροντούφεκό του, η οποία συνέχιζε να καταγράφει τη στιγμή του εντοπισμού του. Το υλικό της κάμερας αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του.

Advertisement

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Advertisement

Τα ίχνη του χάθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι του. Οι οικείοι του ενημέρωσαν τις αρχές, οι οποίες οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού. Δυστυχώς, η κατάληξη ήταν τραγική.

Advertisement