diplo-foniko-stin-kifisia-ta-paidia-toy-gynaikoktonoy-xeroyn-tin-alitheia-kai-den-theloyn-kamia-epafi-mazi-toy-100594
11:09

Διπλό φονικό στην Κηφισιά: Τα παιδιά του γυναικοκτόνου ξέρουν την αλήθεια και δεν θέλουν καμία επαφή μαζί του

11:09
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Ενάμιση χρόνος έχει περάσει από τη διπλή δολοφονία στην Κάτω Κηφισιά, όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγό του και τη φίλη της τον Μάρτιο του 2020 σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Τα παιδιά του θύματος, ηλικίας 6 και 8 ετών, μεγαλώνουν πλέον με τους παππούδες τους και παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο. Όπως είπε η κ. Χρύσα Μπέρδου, η αδερφή του θύματος και τα παιδιά δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή με τον πατέρα τους.

Advertisement

Διπλό φονικό στην Κηφισιά: Τα παιδιά ζήτησαν να αλλάξουν το επίθετό τους

«Τα παιδιά μεγαλώνουν με τους γονείς μου, τη γιαγιά και τον παππού. Τα παιδιά είναι καλά, παρακολουθούνται από την αρχή από παιδοψυχολόγο. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Αντιλαμβάνονται την κατάσταση, έχουν ωριμάσει αρκετά, αν και είναι μικρά. Γνωρίζουν την αλήθεια από την πρώτη μέρα. Τα παιδιά ζήτησαν να αλλάξουν το επίθετό τους, δεν θέλουν να έχουν το επίθετο του μπαμπά τους, γιατί ήταν η αιτία να χάσουν τη μαμά τους. Δεν επιθυμούν να συναντήσουν τον μπαμπά τους, ούτε να έχουν επικοινωνία με την οικογένειά του. Η οικογένεια του δράστη δεν ζήτησε να έρθει σε επαφή με τα παιδιά της αδερφής μου», ανέφερε.

«Ήταν ένα έγκλημα προμελετημένο, είχε στήσει καρτέρι. Το σχεδίαζε. Εμείς είχαμε φοβηθεί ότι θα έφτανε εκεί, γιατί είχε όπλο. Την απειλούσε, την κακοποιούσε μπροστά στα παιδιά της. Αυτή ήταν η αιτία του διαζυγίου. Εγώ είχα καταγγείλει στην αστυνομία την κακοποίηση. Δεν έγινε τίποτα, τον κάλυψε η αστυνομία. Η μήνυση έγινε από εμένα την ίδια», δήλωσε.

Advertisement

Η κ. Μπέρδου σημείωσε, πως με την οικογένεια της φίλης της αδερφής της, που κι εκείνη έχασε τη ζωή της, έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις και έχουν γίνει πλέον σαν οικογένεια.

Advertisement

Επιπλέον, τόνισε πως τα παιδιά ήταν ευτυχισμένα όταν χώρισαν οι γονείς τους, ενώ έδειχναν άρνηση και φόβο όταν ήταν να επισκεφτούν τον πατέρα τους, γιατί είχαν δεχθεί βία.

Advertisement